Urnen

Urnen: Een Waardige Herinnering aan Jouw Dierbare

Bij Engraved begrijpen we de diepe emotionele waarde van het kiezen van een urn voor jouw geliefde. Een urn is niet zomaar een voorwerp; het is een persoonlijk en respectvol eerbetoon aan een leven dat geleefd is.

Daarom bieden wij een breed scala aan urnen, elk met hun eigen unieke verhaal en schoonheid, zodat je een keuze kunt maken die echt past bij jouw dierbare.

Onze collectie omvat urnen van verschillende materialen zoals metaal, keramiek, glas en hout, elk met hun eigen karakter en uitstraling. De houten urnen bijvoorbeeld, bieden een warme en natuurlijke aanblik, perfect voor diegenen die een verbinding met de natuur en eenvoud waarderen.

Het kiezen van de juiste urn kan reflecteren hoe jouw dierbare in het leven stond. Zo kan een bronzen urn de tijdloze kracht en duurzaamheid van hun persoonlijkheid weerspiegelen, terwijl een engel urn troost en bescherming kan bieden, als een symbolische bewaker van hun nagedachtenis.

Voor de dierenliefhebbers onder ons, bieden onze honden urnen een liefdevolle manier om de herinnering aan een trouwe viervoeter te bewaren. Anderzijds, kan een stenen urn, vervaardigd uit diverse soorten natuursteen, een unieke textuur en duurzaamheid bieden die de uniekheid van jouw geliefde weerspiegelt.

Onze collectie bevat ook speciale thema-urnen. De kunst urnen zijn echte kunstwerken, perfect voor iemand die het leven in al zijn kleuren heeft geleefd. De Boeddha urnen bieden een serene herinnering voor zij die rust en verlichting in hun leven zochten, terwijl de Egyptische urnen een prachtige keuze zijn voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur.

In onze voortdurende inzet voor duurzaamheid en respect voor de natuur, bieden we ook bamboo urnen aan. Deze zijn ideaal voor diegenen die een milieuvriendelijke keuze willen maken. Voor een serene en kalme uitstraling zijn onze blauwe urnen perfect, terwijl de bloem urnen een ode zijn aan de natuurlijke schoonheid en vergankelijkheid van het leven.

Onze collectie bevat ook urnen die de connectie met specifieke elementen of symbolen benadrukken. Zo symboliseren de boom urnen groei en leven, de boot urnen een liefde voor de zee en het water, en de druppel urnen de tranen van liefde en verdriet. Voor de avontuurlijke geesten bieden we motor urnen aan, terwijl de traan urnen een delicate herinnering aan gemis vormen.

Elke urn in onze collectie is met grote zorg en aandacht vervaardigd, met de mogelijkheid voor personalisatie om een uniek eerbetoon te creëren. Of het nu gaat om een gravure, een speciale afwerking of het toevoegen van een persoonlijk object, wij zorgen ervoor dat de urn een spiegel is van het leven en de persoonlijkheid van jouw dierbare.

Bij Engraved staan wij klaar om jou te ondersteunen bij deze belangrijke keuze, met respect, empathie en professionaliteit. Wij nodigen je uit om onze collectie te bekijken en de perfecte urn te vinden die de herinnering aan jouw geliefde op een respectvolle manier eer aandoet.

Resultaat 1–18 van de 473 resultaten wordt getoond

Urnen: een waardige herinnering aan jouw dierbare

Bij Engraved begrijpen we de diepe emotionele waarde van het kiezen van een urn voor jouw geliefde. Een urn is niet zomaar een voorwerp; het is een persoonlijk en uniek eerbetoon aan een leven dat geleefd is.

Daarom bieden wij een breed assortiment aan urnen, elk met hun eigen unieke verhaal en schoonheid, zodat je een keuze kunt maken die echt past bij jouw dierbare.

Waarom kiezen voor de urnen van Engraved

Elke urn in onze collectie is met grote zorg en aandacht vervaardigd, met de mogelijkheid voor personalisatie om een uniek eerbetoon te creëren. 

Of het nu gaat om een gravure, een speciale afwerking of het toevoegen van een persoonlijk object, wij zorgen ervoor dat de urn een spiegel is van het leven en de persoonlijkheid van jouw dierbare.

Verschillende soorten urnen voor u of uw naaste

Onze collectie omvat urnen van verschillende materialen zoals metalen urnen, keramische urnen, glazen urnen en houten urnen, elk met hun eigen karakter en uitstraling. 

De houten urnen bijvoorbeeld, bieden een warme en natuurlijke aanblik, perfect voor diegenen die een verbinding met de natuur en eenvoud waarderen.

Welke urn u ook kiest, u vind een passende urn

Het kiezen van de juiste urn kan reflecteren hoe jouw dierbare in het leven stond. Zo kan een bronzen urn de tijdloze kracht en duurzaamheid van hun persoonlijkheid weerspiegelen, terwijl een engel urn troost en bescherming kan bieden, als een symbolische bewaker van hun nagedachtenis.

Voor als u een dierenliefhebber bent, bieden we onze honden urnen om zo een liefdevolle manier te bieden aan uw naasten of u aan uw overleden geliefde. 

Verder hebben wij ook urnen van steen en kan een stenen urn, vervaardigd uit diverse soorten steen, een unieke textuur en duurzaamheid bieden die de uniekheid van jouw geliefde weerspiegelt.

Thema urnen van Engraved

Onze collectie bevat ook speciale thema-urnen. De kunst urnen zijn echte kunstwerken, perfect voor iemand die het leven in al zijn kleuren en manieren heeft geleefd. 

De Boeddha urnen bieden een serene herinnering voor zij die rust en verlichting in hun leven zochten, terwijl de Egyptische urnen een prachtige keuze zijn voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur.

Natuurlijke urnen van Engraved

In onze voortdurende inzet voor duurzaamheid en respect voor de natuur, bieden we ook bamboo urnen aan. Deze zijn ideaal voor diegenen die een milieuvriendelijke keuze willen maken. 

Voor een serene en kalme uitstraling zijn onze blauwe urnen perfect, terwijl de bloem urnen een ode zijn aan de natuurlijke schoonheid en vergankelijkheid van het leven.

Urnen met bijzondere elementen

Onze collectie bevat ook urnen die de connectie met specifieke elementen of symbolen benadrukken. Zo symboliseren de boom urnen groei en leven, de boot urnen een liefde voor de zee en het water, en de druppel urnen de tranen van liefde en verdriet.

Voor de avontuurlijke geesten bieden we motor urnen aan, terwijl de traan urnen een delicate herinnering aan gemis vormen.

Een urn van Engraved voor een waardig eerbetoon

Bij Engraved staan wij klaar om jou te ondersteunen bij deze belangrijke keuze, met respect, empathie en professionaliteit. Wij nodigen je uit om onze collectie te bekijken en de perfecte urn te vinden die de herinnering aan jouw geliefde op een respectvolle manier eer aandoet.

Voor elk persoon hebben we een urn beschikbaar, van avontuurlijke tot rustige personen, van introvert tot extrovert. Welke urn u ook kiest, wij hebben een mooie en unieke beschikbaar.

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.