Stenen urnen

Toont alle 9 resultaten

Stenen urnen kopen bij Engraved?

Bij Engraved zorgen wij ervoor dat de herinnering die u heeft aan uw dierbare of partner, permanent blijft. Daarom bieden we in ons brede assortiment stenen urnen aan, deze steen is een prachtige keuze om uw herinnering te eren. 

Wij zorgen ervoor dat er voor elk persoon een passende urn is of voor degene die ons heeft verlaten. 

De blijvende uitstraling van de stenen urn 

Stenen urnen stralen een tijdloze elegantie uit. We maken en ontwerpen onze stenen urnen met uiterste zorg en vakmanschap. Engraved maakt gebruik van hoogwaardige stenen zoals: marmer, graniet of travertijn.

Deze materialen zijn niet alleen duurzaam, maar behouden ook hun nieuwe uitstraling

Een persoonlijk gedenkteken met stenen urnen 

Iedere stenen urn in ons assortiment is uniek en persoonlijk. Hierbij bieden wij een mogelijkheid voor een persoonlijk gedenkteken

Is jouw voorkeur voor een eenvoudig ontwerp of nou een heel gedetailleerd ontwerp? In ons assortiment vindt u wat het beste bij u en uw geliefde past. Engraved wil ervoor zorgen dat een stenen urn zo persoonlijk mogelijk gemaakt wordt voor iedereen. 

Onderhoud van de stenen urn

Engraved heeft ervoor gezorgd dat je de stenen urn niet veel hoeft te onderhouden. Deze steen is voor binnen – buiten beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk om zelf een plek te creëren voor uw geliefde of partner

Het mooie aan deze steen is dat de uitstraling van de urn hetzelfde blijft, ondanks de situatie. Ze hebben een tijdloze uitstraling die rust en sereniteit uitdrukt

Begeleiding nodig tijdens het kiezen van jouw stenen urn?

Het kiezen van de juiste stenen urn kan een emotionele en persoonlijke beslissing zijn. Onze medewerkers willen je graag helpen bij het kiezen van een stenen urn. Voor inspiratie kan u altijd naar de pagina inspiratie gaan. Bij Engraved begrijpen wij dat het een lastige en emotionele periode voor u en uw nabestaande kan zijn. 

We weten dat elke urn een persoonlijke betekenis heeft, neem daarom contact met ons op wanneer u er niet uit komt of begeleiding nodig hebt in deze moeilijke periode. 

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.