Kunst urnen

Resultaat 1–18 van de 69 resultaten wordt getoond

Nieuwsgierig naar onze kunst urnen?

Bij Engraved doen wij ons uiterste best om een breed assortiment te creëren met onze kunst urnen, zodat er voor elk type mens iets passends beschikbaar is.

Kunst urnen bieden een unieke manier om de herinnering aan uw dierbaren 

Achtergrond van kunst urnen

Kunst urnen zijn veel meer dan alleen een plek voor u dierbare of geliefde, ze zijn een uitlaatklep voor het uiten van emoties en het vastleggen van de persoonlijkheid van uw geliefde.

Bij Engraved bieden we een breed assortiment aan, aan kunstzinnige urnen die zijn ontworpen door getalenteerde kunstenaars. Deze ontwerpen zijn met vakmanschap en zorg gemaakt, voor elk persoon proberen wij het passend en persoonlijk te maken.  

Onze stijlen en materialen voor kunst urnen

Ons assortiment met kunst urnen beschikken veelzijdige stijlen en materialen. Daarnaast is er gedacht aan eenvoudige ontwerpen of ontwerpen met veel details.  Is uw voorkeur voor een kunst urn een simpele uitstraling of een moderne uitstraling? 

Voor beide kan u bij ons terecht. Onze kunst urnen stralen persoonlijkheid uit, kies een urn uit die bij uw dierbare of bij uzelf goed past. De materialen die wij gebruiken voor onze kunst urnen zijn keramiek, hout, glas en nog veel meer.

Een permanente herinnering aan uw dierbare met een kunst urn

Bij Engraved begrijpen wij dat de herinnering die u heeft, dat u dat niet voor een tijdje wilt maar voor altijd. Wij zorgen ervoor dat het een permanente herinnering voor u zal zijn. 

Dit komt door onze lang meegaande materialen die wij gebruiken om de urnen duurzaam te maken. De hoofdmaterialen zijn: keramiek, hout en glas. 

Het Kiezen van een Kunst Urn met begeleiding van Engraved

Bij het kiezen van een kunst urn begrijpt Engraved dat u een moeilijke tijd begaat, en waar u veel emotionele en lastige keuzes moet maken. Daarom stellen wij als Engraved ons beschikbaar om te helpen bij het kiezen van een kunst urn. 

Engraved gelooft er in dat een kunst urn een betekenisvolle manier is om de herinnering aan uw dierbare te eren. Wij bieden persoonlijke begeleiding aan bij het kiezen van een passende urn voor uw dierbare.  Wilt u persoonlijke begeleiding? Dan nodigen we u uit om contact op te nemen met ons.

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.