Over ons

Engraved is het online platform met diensten en producten voor de uitvaart. Samen leggen we een dierbare herinnering voor altijd vast.

Engraved levert zowel direct aan particulieren als aan uitvaartondernemers. Wij staan achter onze producten en diensten en leveren op tijd en leveren kwaliteit. Heb je vragen over onze diensten of producten? Neem dan gerust contact met ons op!

Over ons van Engraved

De reis van het afscheid

Engraved is ontstaan vanuit de gedachte dat het beeld van de overledene, bijvoorbeeld een mooie foto, een centrale plek moet krijgen voor, tijdens en na de uitvaart. De traditionele foto op de kist in een lijstje is niet meer van nu.

Bij 90 procent van alle uitvaarten is, op welke manier dan ook, een foto van de overledene aanwezig. Omdat die foto zo’n belangrijk onderdeel uitmaakt van een uitvaart en de verdere rouwverwerking, biedt Engraved de mogelijkheid om de herinnering tastbaar te maken.

Wat als je een speciale foto of beeltenis als het ware mee op reis kunt nemen in het afscheid van jouw dierbare? Van rouwkaart naar foto bij de dienst, een geprinte kistdeksel, een tijdelijke grafmarkeerder en uiteindelijk een uniek grafmonument of urn. Engraved biedt al deze producten om deze ‘reis van de foto’ compleet te maken.

Wij werken samen met de beste partners en leveranciers, om een herinnering aan een dierbare voor altijd vast te leggen.

Partner worden?

Heb jij producten of diensten die een aanwinst zijn voor Engraved?

Uitvaart ondernemers

Snel en gemakkelijk bestellen via Engraved? Maak vandaag nog een account aan!

Onze productielocatie

Alle fotoproducten van Engraved worden gemaakt op onze eigen productielocatie in Hardenberg. Hier werken we met zorg en aandacht om voor jou een prachtig en hoogwaardig product te maken.

Op onze productielocatie hebben we een breed scala aan professionele printers en lasersnijders staan. De diverse materialen, zoals dibond, hout en anti-reflectie plexiglas hebben we standaard op voorraad, waardoor we altijd snel kunnen schakelen als dit nodig is. Ook kunnen we desgewenst alles op maat maken (contour snijden), voorzien van boorgaten en bijzondere technieken zoals doming. Zo leveren we graag een compleet en mooi product.

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.