parallax background
 

Aangenaam kennis te maken

Engraved® maakt gedenken, herdenken en herinneren een stukje persoonlijker. Op deze pagina willen we u dan ook persoonlijk kennis laten maken met het team achter Engraved®. Lees hier meer over hun achtergrond, visie en expertise.

Bas Hoogink

In de rustige omgeving van Laag-Soeren, aan de Veluwezoom, woon ik met Annemarie en Flip (onze hond) in een klein maar fijn huis. Ik hou van wandelen, koken en reizen binnen Europa.

Al geruime tijd zag en zie ik veel mogelijkheden om uitvaarten warmer en persoonlijker te maken en bij mij groeide de behoefte om hier serieus een bijdrage aan te gaan leveren. Ik beoog hiermee ook wat meer zingeving te creëren in mijn dagelijkse bestaan. Een eerste mooie stap is de totstandkoming van de rouwplaat. Hier ben ik heel blij mee.

Als onafhankelijk consultant en interim-manager werk ik met veel toewijding in de wereld van customer service en daar houd ik me vooral bezig met Workforce Management (Klant! Interim & Consultancy in Klantcontact). Voor Engraved gebruik ik mijn opgedane kennis en ervaring voor de administratie, inkoop, juridische vraagstukken en customer service.
LinkedIn Bas

Erwin Verhaaf

Geboren en getogen in Dieren waar ik inmiddels ruim 10 jaar samenwoon met Annet en haar zoon Rowan. Zodra het weer het toelaat zijn wij graag buiten in onze tuin, zeker tijdens de lange zomeravonden. Naast fanatiek tennisser ben ik ook een liefhebber van de wintersport.

Doordat ik zelf enkele uitvaarten van dichtbij meemaakte, merkte ik dat er op het gebied van personalisatie nog weinig geregeld is bij de uitvaart, zeker wanneer het betrekking had op de foto. Zodoende ben ik me meer gaan verdiepen in de uitvaartbranche. Juist een fraaie foto van de overledene kan een goed middel zijn om de overledene nog een keer te eren en kan bijdragen aan het rouwproces van de nabestaanden. Ik vind dan ook dat de foto geen sluitstuk maar een pronkstuk zou moeten zijn tijdens de uitvaart. Het samenvoegen van de rouwkaart met de foto vormde de basis van het concept voor de rouwplaat, waarmee een unieke en persoonlijke herinnering aan de overledene wordt gecreëerd.

Ik ben ruim 20 jaar actief geweest in de internationale sales business binnen Europa. Door de ontwikkeling van de rouwplaat voor de uitvaartbranche ben ik nu fulltime actief binnen Engraved®.
LinkedIn Erwin

Bart van den Bergh

Samen met mijn gezin woon en werk ik in het karakteristieke deel van Dieren, Oud Zuid. Ik ben gek op fotografie, schaatsen, hockey (de laatste jaren meer coachend dan zelf actief) en loop geregeld hard in de bossen van de Veluwezoom.

De mogelijkheden in de uitvaartbranche zijn enorm. Ik zie steeds meer uitvaartverzorgers die zich onderscheiden met een zo persoonlijk mogelijk afscheid, maar een aantal gebieden blijven onaangeraakt. Doordat ik met Erwin en Bas in contact kwam, groeide mijn enthousiasme om daadwerkelijk zélf een bijdrage te kunnen leveren aan een mooi en memorabel afscheid. Met het ontwikkelen van specifieke producten waarmee we niet alleen de overledene gedenken, maar waarmee er ook na het afscheid een waardevolle herinnering ontstaat, hoop ik het afscheid van een dierbare een stukje persoonlijker te kunnen maken.

Als art director en designer werk ik op het gebied van concept, creatie, communicatie en pr binnen het reclamevak en hou ik me bij creaza bezig met het ontwikkelen van creatieve concepten, zowel offline als online. Op dit gebied ligt dan ook binnen Engraved® mijn kerntaak.
LinkedIn Bart
parallax background

Engraved® vof

De Marke 3M
6951 KM Dieren
tel. 0313 - 76 90 44
info@engraved.nl

KvK 72373873
BTW nr. NL859088819.B01


Engraved® en rouwplaat™ zijn geregistreerde merknamen van Engraved vof. Het concept van Engraved® is daarnaast gedeponeerd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP).
Bestel direct!