Honden urnen

Enig resultaat

Honden Urnen: een eerbiedig gedenkteken voor hondenliefhebbers

Bij Engraved waarderen we de band die mensen met honden hebben gedeeld. Ons assortiment “Honden Urnen” is een eerbetoon aan de geliefde of dierbare.

Deze hebben wij speciaal ontworpen voor mensen die een hondenvriend waren, of er van hielden. 

Een Gedenkteken met een honden urn

In onze categorie “Honden Urnen” vindt u het assortiment van urnen die de vorm aannemen van honden. Deze urnen zijn niet alleen een eerbetoon aan degenen die van honden hielden, maar ook een symbolische herinnering aan de speciale band tussen mens en hond.

Ze bieden een respectvolle en betekenisvolle laatste rustplaats voor degenen die ons helaas hebben verlaten of binnenkort zullen verlaten.

Een persoonlijke eerbetoon met een honden urn

Bij Engraved begrijpen we dat elke persoon andere voorkeuren of wensen heeft. Daarom bieden we verschillende ontwerpen aan, denk hierbij aan andere stijlen en materialen om aan uw persoonlijke voorkeuren te voldoen.

Of u nu op zoek bent naar een honden urn met een klassieke uitstraling of een eigentijds ontwerp, ons assortiment biedt opties voor mensen die iets passends zoeken voor zijn of haar dierbare.

Verschillende maten bij het kopen van een honden urn

Engraved biedt verschillende mogelijkheden aan bij het kopen van een honden urn. Om uw eerbetoon nog passender en persoonlijker te maken, bieden we verschillende opties aan tijdens het kooproces. Bij het kiezen van de inhoud kunt u kiezen uit 2,5 liter of 4 liter.

Daarnaast kunt u voor een aszak kiezen, hier betaalt u €6,00 voor. Wilt u een naam of een tekst graveren? Neem dan contact met ons op via de website. 

Een honden urn kopen doe je  met begeleiding van Engraved

Het kiezen van de juiste honden urn is een emotionele en persoonlijke beslissing.  ngraved staat klaar om persoonlijke begeleiding aan te bieden bij het kiezen van uw honden urn. Wij begrijpen heel goed dat dit een lastige en moeilijke keuze voor u zal zijn. Daarnaast kan u met al uw vragen terecht bij onze service afdeling.

Bij Engraved.nl kunt u rekenen op respect, zorg en kwaliteit. We nodigen u uit om onze website te verkennen en te ontdekken hoe onze honden urnen een blijvend eerbetoon kunnen zijn aan degenen die u liefhad en die van honden hielden. U kan ook langs komen in één van onze showrooms in Hardenberg, Emmen, Weert, Zutphen en Sneek.

 

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.