Engel urnen

Toont alle 11 resultaten

Engel Urnen: een hemelse herinnering aan een geliefde

Bij Engraved begrijpen we dat het verlies van een dierbare één van de meest emotionele en ingrijpende momenten in het leven kan zijn. Engraved biedt daarom engel urnen aan. 

 

Dit biedt een betekenisvolle en sprituele keuze om de herinnering aan uw dierbare of geliefde te eren en te koesteren. 

De betekenis van Engelen

Engelen worden vaak gezien als symbolen van bescherming, begeleiding en troost. Engel urnen zijn ontworpen om deze diepgaande symboliek vast te leggen en dienen als een tastbare uitdrukking van spirituele verbondenheid. 

 

Ze bieden een manier om de aanwezigheid van uw geliefde te voelen en te herinneren, zelfs na hun fysieke afscheid.

Engel urnen zorgen voor een unieke uitstraling

Engel urnen zorgen voor een hemelse uitstraling. De engelachtige vormen en details van deze urnen creëren een gevoel van sereniteit en vrede. Ze worden zorgvuldig gemaakt met vakmanschap, waardoor elke urn een eigen betekenis heeft. 

 

Materialen die gebruikt worden zijn keramiek, brons en glas. Deze materialen zorgen voor een permanente herinnering

Diverse stijlen voor persoonlijke herinneringen met engel urnen

Bij Engraved zorgen wij ervoor dat iedereen een urn kan kiezen die bij haar of zijn dierbare past. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment met engel urnen samengesteld, elke urn heeft een andere betekenis. Hierdoor zorgen wij ervoor dat het kiezen van een engel urn gemakkelijker gaat.

 

Of u nu de voorkeur geeft aan een engel met uitgestrekte vleugels die bescherming belooft of een ingetogen engel die troost biedt in de stilte, ons assortiment heeft een ruim aanbod om aan uw persoonlijke of van uw dierbare smaak te voldoen.

Persoonlijke begeleiding tijdens de periode 

Wij als Engraved begrijpen dat het kiezen van een engel urn, een emotionele beslissing kan zijn. Onze medewerkers zijn bereid om u te ondersteunen en te begeleiden door deze moeilijke periode. We weten dat deze periode voor iedereen die dit overkomt heel gevoelig is. Heeft u vragen, of zijn er andere dingen die spelen? Neem dan graag contact met ons op!

 

Wij helpen u met het vinden van de juiste en passende engel urn voor u en uw nabestaande!

het vinden van de perfecte engel urn die de herinnering aan uw dierbare op een betekenisvolle manier eert.

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.