Glazen urnen

Toont alle 14 resultaten

Een unieke glazen urn bij Engraved 

In het assortiment van Engraved vind je glazen urnen die meer zijn dan alleen een rustplaats voor je dierbare

Ze zijn een eerbetoon aan je geliefde of dierbare. Het doorzichtige karakter van glas brengt een unieke dimensie van herinnering. Waarbij het licht wat op het glas komt op verschillende manieren herinneringen tot leven brengt.

Duurzame en blijvende herinneringen met glazen urnen

De duurzaamheid en de constructie van deze sterke glazen urnen zorgen ervoor dat deze jarenlang meegaan. 

Ze zijn niet alleen een plek voor as, maar ook een duurzame herinnering aan de momenten die je samen hebt gedeeld. Deze urnen blijven mooi, net zoals de herinneringen die ze bewaren.

Verhalende kleuren in onze glazen urnen assortiment

De kleuren in onze glazen urnen zijn niet zomaar gekozen. Wij proberen zo goed mogelijk te luisteren naar de voorkeuren van de mens. Elke kleur draagt een verhaal met zich mee, hierdoor kan een persoon zo goed mogelijk een glazen urn uitzoeken die bij hem of zijn dierbare past.

Van rustgevend blauw tot levendig rood, elke kleur heeft zijn eigen betekenis en biedt een manier om uw herinneringen en gevoelens uit te drukken.

Persoonlijke bewerkingen met onze glazen urnen 

Bij Engraved begrijpen we dat elke herinnering persoonlijk is. Daarom bieden we de mogelijkheid om de glazen urnen te personaliseren. 

Heeft u iets speciaals wat u wilt doorgeven? Neem dan contact met ons op via de contactpagina, of u kan ons bellen! Hierdoor maakt een glazen urn het nog persoonlijker. Het personaliseren kan variëren van het kiezen van specifieke kleuren of een betekenisvolle tekst voor uw dierbare. 

Zo wordt elke urn niet alleen een herdenkingsobject, maar ook een hele persoonlijke herinnering. 

Vakmanschap en precisie in glazen urnen

Wij besteden uiterste zorg aan de garantie en kwaliteit van onze glazen urnen. 

Elk stuk wordt zorgvuldig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het niet alleen de hoge kwaliteit heeft, maar ook de duurzaamheid heeft die nodig is om een leven lang mee te gaan.  Dit zorgt ervoor dat u een urn kiest die niet alleen nu mooi is, maar ook een blijvende herinnering blijft. 

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.