Traan urnen

Toont alle 13 resultaten

Traan Urnen: Een Eerbetoon aan Liefde en Herinnering

In onze collectie bij Engraved vind je de traan urn, een bijzondere en symbolische keuze voor wie een dierbare wil herdenken. 

Deze urnen, gevormd als een traan, symboliseren de liefde en het verdriet dat gepaard gaat met het verlies van een geliefde.

De Symboliek van de Traan

Een traan is een universeel symbool van verdriet en liefde, een stille getuige van de diepe emoties die we voelen bij het verlies van iemand die ons dierbaar is. 

Een urn in de vorm van een traan biedt een unieke en tastbare uitdrukking van deze gevoelens, een blijvend aandenken dat de essentie van de overledene eert.

Sierlijk en Respectvol

Elke traan urn in onze collectie is zorgvuldig ontworpen om een sierlijke en respectvolle herinnering te bieden. 

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen, van glanzend metaal tot subtiele keramiek, zodat je een urn kunt kiezen die past bij de unieke persoonlijkheid van jouw dierbare.

Handgemaakte traan urn met Liefde

De traan urnen van Engraved worden met de hand vervaardigd door vakmensen die begrijpen hoe belangrijk het is om een waardig en mooi eerbetoon te creëren. 

Elke urn is een kunstwerk op zich, gemaakt met aandacht voor detail en een diep respect voor de herinneringen die het vertegenwoordigt.

Een Persoonlijke Touch

Bij Engraved bieden we de mogelijkheid om de traan urn te personaliseren

Of het nu gaat om een inscriptie, een specifieke kleur of een ander persoonlijk element, we zorgen ervoor dat de urn een weerspiegeling is van de liefde en het leven van de overledene.

Ons team bij Engraved staat klaar om je te ondersteunen in dit emotionele proces

We bieden niet alleen een prachtige selectie van traan urnen, maar ook een luisterend oor en empathische ondersteuning tijdens het kiezen van de meest passende herinnering aan jouw geliefde.

De traan urn is meer dan een laatste rustplaats; het is een symbolisch eerbetoon aan de onuitwisbare impact die iemand in ons leven heeft gehad. 

Ontdek onze collectie en vind een traan urn die de liefde en herinneringen aan jouw dierbare op een prachtige manier eert.

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.