Metalen urnen

Resultaat 1–18 van de 55 resultaten wordt getoond

Ontdek onze metalen urnen assortiment

Bij Engraved begrijpen we dat het kiezen van een urn een diepe persoonlijke betekenis heeft. 

Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment met metalen urnen, die elegantie combineert met duurzaamheid. Onze metalen urnen zijn geselecteerd om een waardige laatste rustplaats te bieden, met het respect dat uw dierbare verdient.

Onze kwaliteit en ambacht voor metalen urnen

Elke metalen urn in ons assortiment is met veel aandacht voor details gemaakt. Onze urnen zijn ontworpen met de volgende materialen: brons, roestvrij staal en koper. 

Deze materialen zorgen voor een lang bestaan van de urn. Wij als Engraved bieden u de hoogste kwaliteit en garantie op uw urn. 

Metalen urnen in veelzijdige stijlen 

We begrijpen dat het kiezen van een urn een lastige keuze is, daarom biedt Engraved een breed assortiment met veelzijdige stijlen

Van een strakke uitstraling tot een moderne of klassieke uitstraling. Voor ieder persoon proberen wij een persoonlijk en passend ontwerp te maken. Hierdoor is onze collectie heel uitgebreid en proberen wij te luisteren naar de voorkeur van de persoon

Bent u op zoek naar een eenvoudige urn of een urn met veel details, bij ons kunt u daarvoor terecht. 

Niet gevonden wat u aanspreekt? Neem dan contact met ons op, en wij willen u persoonlijk verder helpen!  

Aanpasbaarheid van metalen urnen bij Engraved

Onze focus ligt voornamelijk op het aanbieden van een breed assortiment, met veel verschillende details. 

Wil jij een persoonlijke tekst op jouw urn of misschien wel een naam? Wij bieden bepaalde urns aan in ons assortiment waarop jij een tekst of een naam kan schrijven, hierdoor vinden wij dat het nog persoonlijker wordt. 

Nieuwsgierig hoe dit er nou uit ziet? Klik hier, dit is een link die u verwijst naar de pagina van Engraved met de urnen waarop u kan schrijven. Onze beschrijfbare urnen zorgen ervoor dat de urn niet alleen een herinneringsplaats is, maar ook een persoonlijke boodschap aan uw geliefde.

Metalen urnen creëert langdurige herinneringen

Een metalen urn van Engraved is meer dan alleen een urn, wij zien dit als een blijvende herinnering die u aan iemand heeft die dierbaar was voor u.

Deze urnen hebben wij speciaal ontworpen om generaties lang mee te gaan, waardoor ze een blijvend eerbetoon vormen aan uw geliefde.

Bij Engraved staan wij klaar om u met alle moeite te helpen, om de perfecte urn uit te zoeken. 

Wij nemen graag de tijd en luisteren graag naar uw wensen en voorkeuren, op basis daarvan helpen wij u met het uitzoeken van een urn voor uw dierbare of geliefde.

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.