Houten urnen

Wil jij een houten urn kopen? En ben je op zoek naar een bijzondere urn om jouw dierbare te herdenken? Engraved biedt een unieke collectie handgemaakte houten urnen, uit de Dolomieten in Italië. De urnen wordt op bestelling gemaakt en de levertijd bedraagt 5 tot 7 werkdagen na bestelling.

Bekijk onze houten urnen in onze showroom
Een groot deel van ons assortiment houten urnen en andere urnen kun je bekijken in onze showrooms. Ontdek hier waar onze showrooms zitten en maak direct een afspraak!

Resultaat 1–18 van de 82 resultaten wordt getoond

Handgemaakte houten urn uit Italië

De urnen worden volledig met de handgemaakt in Italië. Met veel toewijding en vaardigheid worden diverse houtsoorten zoals beuken, essen, mahonie en grenen bewerkt tot fraaie designs.

De onbewerkte urnen zijn geschikt voor zowel binnen als buitenplaatsing. Staat de urn buiten, dan zal die in de loop van de tijd verteren. Hoe lang dat duurt hangt af van de plaats, de vochtigheid, het zonlicht etc. Kies je voor een onbewerkte urn van hout, dan is deze biologisch afbreekbaar.

Je vindt hier zowel grote urnen (3, 4 of 5 liter) als kleinere urnen en zogenaamde keepsakes. De grote urnen hebben een houten deksel met 2 kleine schroefjes aan de onderzijde als sluiting.

Kies een houten urn die bij jou past

De keuze voor een houten urn is heel persoonlijk. Het moet passen bij de overledene, maar ook bij de nabestaanden. Urnen zijn er naast hout ook in heel veel soorten en maten, diverse materialen en uitstraling.

We bieden ook veel kleinere urnen aan, zogenaamde keepsakes. Hierin kun je een symbolische hoeveelheid as doen, zodat meerdere nabestaanden bijvoorbeeld een kleine herinnering bij zich kunnen dragen.

Ontdek onze prachtige collectie houten urnen

Bij Engraved begrijpen we dat het vinden van een passende herdenkingsplek voor je dierbare van onschatbare waarde is.

Daarom bieden wij een uitgebreide collectie houten urnen aan, die met zorg en vakmanschap zijn vervaardigd. Met een houten urn creëer je een warme en natuurlijke herinnering die de essentie van je geliefde weerspiegelt.

Een unieke keuze voor duurzaamheid en schoonheid

Elke urn van hout in onze collectie is met liefde gemaakt van hoogwaardig hout. We bieden diverse houtsoorten aan, waaronder eiken, mahonie, walnoot en esdoorn, zodat je een urn kunt kiezen die past bij de persoonlijkheid en voorkeuren van je dierbare.

Met oog voor duurzaamheid zijn onze houten urnen zorgvuldig vervaardigd en afgewerkt om de natuurlijke schoonheid van het hout te accentueren.

Een passende houten urn voor elke herinnering

Of je nu op zoek bent naar een prachtige houten urn, een mini urn hout, of een speciale urn van hout met unieke details, wij hebben de perfecte keuze voor jou. Zo zorgen we voor een tastbaar aandenken van jouw dierbare.

Onze collectie biedt diverse stijlen, vormen en maten om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Een houten urn is een tijdloze en betekenisvolle manier om je dierbare te eren en zijn of haar nalatenschap te koesteren.

Vakkundig advies bij het kiezen van een houten urn

Bij Engraved staan onze deskundige medewerkers voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste houten urn. We begrijpen dat dit een persoonlijke en gevoelige beslissing is, daarom bieden we graag ons advies en luisteren we naar jouw wensen. Samen zorgen we ervoor dat je een houten urn vindt die recht doet aan de unieke herinnering aan je dierbare.

Koop een houten urn en koester de herinnering

Een houten urn kopen bij Engraved is meer dan alleen een aankoop; het is een symbolische stap om de herinnering aan je dierbare levend te houden. Met onze hoogwaardige houten urnen creëer je een tastbare herinnering die generaties lang meegaat. Koester de liefdevolle momenten en deel de warmte van de herinnering met een houten urn van Engraved.

Ontdek onze Collectie en vind de perfecte houten mini urn

Bezoek onze website en ontdek onze prachtige collectie houten mini urnen. Of je nu op zoek bent naar een traditionele mini urnen, houten mini urnen voor een symbolische hoeveelheid as, of een unieke urn met bijzondere details, we hebben de ideale keuze voor jou.

Kies voor houten mini urnen van Engraved en bewaar de herinnering op een betekenisvolle en duurzame manier. De houten mini urn is een natuurproduct met een natuurlijke uitstraling. Onze producten kan je ook thuis laten bezorgen.