Vogel urnen

Toont alle 17 resultaten

De Betekenisvolle Symboliek van Vogel Urnen

In de zoektocht naar een passende laatste rustplaats voor een geliefde, kan de keuze voor een urn in de vorm van een vogel een diepe symbolische betekenis hebben. 

Bij Engraved bieden we een unieke collectie van vogeluren, die niet alleen als herinnering dienen, maar ook als een kunstwerk dat de vrijheid en de geest van de overledene symboliseert.

Vrijheid en Spiritualiteit

Een vogel urn vertegenwoordigt vrijheid, spiritualiteit en de ongebonden ziel. Veel culturen zien vogels als boodschappers tussen de aardse wereld en het spirituele rijk.

 Door te kiezen voor een urn in de vorm van een vogel, geef je uitdrukking aan de onsterfelijke geest van jouw geliefde, vrij om te vliegen naar nieuwe horizonten.

Een Unieke Herdenking

Elke vogel urn in onze collectie is zorgvuldig gemaakt om een unieke herdenking te bieden. Of het nu een sierlijke vogel, een vreedzame vogel of een majestueuze vogel is, de urn weerspiegelt de unieke eigenschappen van de persoon die je herinnert. 

Deze urnen zijn gemaakt van diverse materialen en zijn beschikbaar in verschillende stijlen en afwerkingen.

Vogelurnen; Handgemaakte Kwaliteit

De kwaliteit van onze vogel-uren is van het hoogste niveau. Elk stuk is handgemaakt door vakmensen die begrijpen hoe belangrijk het is om een waardig en mooi eerbetoon te creëren. 

De zorg en het vakmanschap dat in elke urn gestoken wordt, zorgen ervoor dat het een duurzaam en waardevol aandenken wordt.

Persoonlijke Service bij Engraved, wij helpen je graag

Wij bij Engraved geloven in een persoonlijke benadering. We staan klaar om je te ondersteunen bij het kiezen van de perfecte vogel urn, die past bij de herinneringen en de geest van jouw dierbare. Ons team is er om al je vragen te beantwoorden en om te zorgen dat jouw keuze een hartverwarmende herinnering wordt.

Ontdek de symbolische schoonheid en de unieke betekenis van onze vogel urnen. Laat je inspireren door de vrijheid en de spiritualiteit die deze bijzondere urnen uitstralen, en vind een passende manier om de herinnering aan jouw dierbare levend te houden.

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.