Voetbal urnen

Voetbal urn kopen bij Engraved

Bij Engraved begrijpen we dat voetbal meer is dan een sport, het creëert mooie herinneringen. Voor degenen die deze passie in hun hart dragen, hebben we speciaal voor hen voetbal urnen ontworpen.

Deze urn in de vorm van een voetbal  is meer dan een herdenkingsteken, het is een eerbetoon aan de liefde voor het spel. Met een ontwerp dat een voetbal nabootst, dient het niet alleen als een plek voor herinneringen, maar ook als een weerspiegeling van de sport.

Ons aanbod in voetbal urnen

Een voetbalurn is een bijzondere en unieke urn voor een geliefde die gedurende zijn of haar leven het spelletje voetbal bijzonder kan waarderen. Wij hebben deze urn speciaal voor die geliefde gemaakt, om zo hem of haar een waardige rustplaats te geven.

Een voetbalurn is niet zo maar een urn, voor u, de nabestaande of voor u die weet dat u binnenkort een afscheid van het leven zal moeten nemen, is een urn in de vorm van een voetbal een bijzonder exemplaar

Wij hebben voor u een houten voetbal urn beschikbaar die zowel blanco, beschilderd of gedecoreerd is met bladgoud. Dus voor wie u ook een voetbal urn hout kiest, zijn wij er zeker van dat u er eentje zal vinden die aan uw wensen zal voldoen.

Het kiezen van de juiste urn is een belangrijke en persoonlijke beslissing. 

Ons team staat klaar om je te ondersteunen, zodat de urn niet alleen een respectvolle laatste rustplaats biedt, maar ook een blijvend symbool van je liefde voor voetbal.

Bij Engraved is het onze missie om de bijzondere band met voetbal te eren. Bezoek onze website en ontdek hoe onze voetbal urn een blijvend eerbetoon kan zijn aan jouw passie voor het spel.

Een eerbetoon aan uw voetballiefhebber met een bijpassende urn

Als u afscheid gaat nemen van het leven, of afscheid moet hebben nemen van iemand, willen wij dat dit gebeurt met passende liefde en respect. Daarom hebben wij een ruim aanbod in urnen voor u beschikbaar. 

Bij Engraved kan u erop rekenen dat u altijd persoonlijk contact hebt met een van onze medewerkers, wij helpen u graag in deze lastige tijd, dus als u vragen heeft over uw uitvaart kan u ook bij ons terecht.

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.