Urn 4 liter

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Urnen van 4 liter: een waardige rustplaats voor uw dierbare

In ons assortiment bij Engraved vindt u urnen met een capaciteit van 4 liter. Deze urnen zijn speciaal ontworpen om een waardige en respectvolle rustplaats te bieden aan uw overleden dierbare. Ze zijn bijzonder geschikt voor families die een ruimere urn nodig hebben voor het bewaren van de as.

Voldoende ruimte voor herinneringen

Met een inhoud van 4 liter bieden deze urnen voldoende ruimte om de as van een dierbare in te bewaren. Deze urnen zijn een passende keuze voor wie de as van een grotere persoon wil bewaren of voor families die de as van meerdere dierbaren samen willen houden.

Diversiteit en respect

Onze collectie urnen van 4 liter is beschikbaar in diverse stijlen en ontwerpen, zodat u een urn kunt kiezen die past bij uw voorkeur en een respectvol eerbetoon vormt aan uw geliefde. Hoewel deze urnen niet gepersonaliseerd kunnen worden, biedt elk ontwerp een unieke en waardige manier om uw dierbare te herinneren.

Met zorg vervaardigde 4 liter urn

Elke urn van 4 liter is met zorg en aandacht vervaardigd om een waardige en respectvolle laatste rustplaats te bieden. Wij bij Engraved begrijpen het belang van het kiezen van een passende urn en zetten ons in om u te voorzien van een urn die aan uw wensen voldoet.

Een 4 liter urn is een blijvend eerbetoon

De keuze voor een urn van 4 liter bij Engraved symboliseert niet alleen een rustplaats voor de as van uw dierbare, maar vormt ook een blijvend eerbetoon aan hun leven en de momenten die u samen deelde. Ontdek onze collectie urnen van 4 liter en vind een urn die niet alleen respect toont voor de nagedachtenis van uw dierbare, maar ook een betekenisvolle plaats in uw leven en huis inneemt.

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.