Urn 3 liter

Resultaat 1–18 van de 19 resultaten wordt getoond

Urnen van 3 liter: een respectvol eerbetoon

Bij Engraved bieden wij urnen aan met een inhoud van 3 liter, ontworpen om op een respectvolle manier eer te betonen aan uw overleden dierbare. Deze urnen zijn ideaal voor families die behoefte hebben aan een grotere urn voor het bewaren van de as.

Ruimte voor herinnering

Een urn van 3 liter biedt voldoende ruimte om de as van uw geliefde te bewaren. Deze grotere urnen zijn bij uitstek geschikt voor families die de as van hun dierbare samen willen bewaren of voor het toevoegen van kleine, persoonlijke voorwerpen.

Verscheidenheid in ontwerp

Ons assortiment urnen van 3 liter is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen. Hoewel deze urnen geen personalisatie-opties bieden, zorgt de diversiteit in stijlen ervoor dat u een urn kunt kiezen die past bij uw voorkeuren en die een waardig eerbetoon vormt aan uw dierbare.

Respectvol en waardig

Elke urn van 3 liter is met respect en zorg vervaardigd. Bij Engraved begrijpen we het belang van het kiezen van de juiste urn en streven we ernaar om u te voorzien van een urn die zowel respectvol als waardig is.

Een 3 liter urn is een blijvende herinnering

De keuze voor een urn van 3 liter bij Engraved zorgt ervoor dat u een blijvende herinnering heeft aan uw dierbare. Deze urnen zijn niet alleen een rustplaats voor de as, maar symboliseren ook het leven en de liefde die u deelde. Ontdek ons assortiment urnen van 3 liter en vind de perfecte urn die respect toont voor het leven van uw dierbare en een speciale plek in uw hart en huis inneemt.

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.