Urnen van 2 liter: een groots eerbetoon aan uw dierbare

Bij Engraved bieden wij urnen aan met een capaciteit van 2 liter, ideaal voor families die een grotere urn zoeken voor het bewaren van de as van hun dierbare. Deze urnen zijn met de grootste zorg ontworpen om een respectvol en waardig eerbetoon te bieden.

Ruimte voor meer dan alleen as

Een urn van 2 liter biedt genoeg ruimte om niet alleen de as, maar ook persoonlijke herinneringen of symbolische objecten van uw geliefde te bewaren. Dit maakt het mogelijk om een nog persoonlijker en betekenisvoller eerbetoon te creëren.

Diverse stijlen voor iedere smaak

Ons assortiment urnen van 2 liter omvat diverse stijlen en materialen. Of u nu de voorkeur geeft aan een klassieke uitstraling of een modern design, elke urn is ontworpen om een waardevolle en blijvende herinnering aan uw dierbare te vormen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Alle urnen, waaronder de 2 liter urnen, zijn vervaardigd met een focus op kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan, als een blijvende herinnering aan uw dierbare.

Kiezen voor Engraved

Het kiezen van een urn van 2 liter bij Engraved betekent kiezen voor een respectvolle en waardige manier om uw geliefde te herdenken. Deze urnen bieden niet alleen een rustplaats, maar vormen ook een eerbetoon aan een bijzonder leven. Ontdek ons assortiment en vind de perfecte urn die een liefdevolle herinnering vormt en een speciale plaats inneemt in uw huis en hart.

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.