Urnen van 1 liter: een respectvolle herinnering

Bij Engraved bieden we zorgvuldig vervaardigde urnen aan met een inhoud van 1 liter, ontworpen om een waardige en respectvolle laatste rustplaats te bieden voor uw geliefde. Deze urnen zijn ideaal voor het bewaren van de as van een dierbare en vormen een belangrijk onderdeel van het herdenkingsproces.

De betekenis van een urn van 1 liter

Een urn van 1 liter biedt voldoende ruimte om de as van een gemiddelde volwassene in te bewaren. Het kiezen van de juiste urn is een persoonlijke beslissing en een belangrijk onderdeel van het rouwproces. Onze urnen zijn ontworpen om zowel troost te bieden aan de nabestaanden als een respectvol eerbetoon aan de overledene.

Ontwerp en materiaal

De urnen van 1 liter in ons assortiment zijn verkrijgbaar in diverse materialen en ontwerpen. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel ontwerp of iets moderns, wij bieden verschillende stijlen aan die passen bij uw persoonlijke voorkeur en de unieke persoonlijkheid van uw dierbare.

Duurzaamheid en kwaliteit

Onze urnen van 1 liter zijn vervaardigd met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn gemaakt om de tand des tijds te doorstaan en een blijvende herinnering te vormen aan uw geliefde.

Een 1-liter urn is een waardige keuze

Het kiezen van een urn van 1 liter bij Engraved betekent kiezen voor een respectvol en waardig eerbetoon aan uw dierbare. Het is een manier om de herinnering levend te houden en een speciale plaats te geven in uw leven.

Bij Engraved zijn we toegewijd om u te ondersteunen bij het vinden van de perfecte urn die past bij uw behoeften en die van uw dierbare. Ontdek ons assortiment en vind een urn die een liefdevolle herinnering vormt voor jarenlang.

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.