Mini urnen

Resultaat 1–18 van de 27 resultaten wordt getoond

Ben je op zoek naar een manier om je dierbare altijd dichtbij je te dragen? Dan zijn onze mini urnen wellicht iets voor jou. Deze kleine urnen zijn speciaal ontworpen om in de hand te kunnen houden en bevatten een symbolische hoeveelheid as van je geliefde.

ONTDEK ONZE PRACHTIGE COLLECTIE MINI URNEN

Bij Engraved.nl zijn we er trots op een uitgebreide collectie mini urnen aan te bieden, die speciaal zijn ontworpen om een kostbare hoeveelheid as van je dierbare op een intieme en persoonlijke manier te bewaren. We begrijpen dat het verlies van een geliefde een ingrijpende gebeurtenis is, en daarom hebben we met veel zorg en aandacht een diverse selectie mini urnen samengesteld om aan verschillende wensen en behoeften te voldoen.

MINI URN MET EEN UNIEK VERHAAL

Elke mini urn in onze collectie vertelt een uniek verhaal en draagt een diepe symbolische betekenis. We geloven dat het kiezen van een mini urn niet alleen een praktische beslissing is, maar ook een emotionele en betekenisvolle keuze. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat elke mini urn met liefde en respect is ontworpen, zodat het een blijvende herinnering wordt aan de persoonlijkheid en de speciale momenten die je hebt gedeeld met je dierbare.

HOOGWAARDIGE KWALITEIT EN ZORGVULDIGE VERVAARDIGING

Onze kleine urnen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden met grote zorgvuldigheid vervaardigd. Elk detail is met liefde ontworpen om een blijvende herinnering te creëren.

Of je nu de voorkeur geeft aan een houten urn met een natuurlijke en warme uitstraling, een glazen urn met een elegant en transparant ontwerp, of een metalen urn met een moderne en tijdloze touch, we hebben voor ieder wat wils. Onze collectie omvat ook keepsake urns, die speciaal zijn ontworpen om een kleinere hoeveelheid as te bewaren en zijn verkrijgbaar in verschillende symbolische vormen, zoals een roos, een vogel, of een hart. Bij Engraved streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en vakmanschap, zodat je kleine urn een waardevol aandenken wordt.

KIES VOOR EEN INTIEME HERINNERING MET EEN MINI URN

Met een mini urn kun je een symbolische hoeveelheid as van je dierbare dicht bij je houden. Deze kleine urnen zijn draagbaar en bieden troost en een gevoel van nabijheid. Of je ervoor kiest om de kleine urn thuis te bewaren, in een speciale herdenkingshoek of om hem altijd bij je te dragen, het is een intieme manier om je geliefde te herdenken.

BESTEL EENVOUDIG JOUW KLEINE URN

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste mini urn een belangrijk en gevoelig proces is. Daarom staan onze toegewijde en empathische medewerkers altijd klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Of je nu vragen hebt over het materiaal, het ontwerp, of de mogelijkheden voor personalisatie, we zijn er om je te helpen bij het vinden van de perfecte mini urn die past bij jouw unieke herinneringen en gevoelens.

ONDERSTEUNENDE ERVARING

Bij Engraved.nl streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook om een betekenisvolle en ondersteunende ervaring te bieden aan onze klanten. Onze prachtige collectie mini urnen is een eerbetoon aan de liefde en genegenheid die je koestert voor je dierbare, en we hopen dat onze mini urnen je helpen bij het behouden van een blijvende band met de herinneringen aan je geliefde.

KOESTER DE HERINNERING MET EEN MINI URN VAN ENGRAVED

Met een kleine urn van Engraved kun je de herinnering aan je dierbare op een liefdevolle en intieme manier koesteren. Het is een prachtige manier om je geliefde altijd dicht bij je te dragen en een tastbare verbinding te behouden. Ontdek vandaag nog onze collectie urnen en vind de perfecte herdenkingsplek voor jouw dierbare.

MINI URN VLINDER OF MINI URN HART KOPEN

Wij van Engraved snappen dat het kiezen van de juiste mini urn een moeilijk proces is. Daarom hebben wij voor je de beste selectie gemaakt waar je een tastbare herinnering van jouw overleden dierbare kunt maken. Of je nu voor een goedkope mini urn wilt gaan of een wat duurdere kleine urn voor je dierbare, Engraved heeft alle soorten waar je de as bewaren kunt.

Ook als je een mini urn goedkoop wilt kopen ben je bij Engraved aan het goede adres. De urnen van kleine formaat waar je over het algemeen kleine hoeveelheid as in bewaard zijn natuurlijk al wat goedkoper dan de grote urnen.

MINI URN KOPEN

Wanneer je een klein beetje as wil bewaren van een overleden dierbare kan je het best een kleine urn kopen. Wij hebben allerlei verschillende mini urnen van verschillende materialen. Zo hebben we bijvoorbeeld een mini urn glas. Deze zou je kunnen gebruik als dieren urn.

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.