Dieren urnen

Resultaat 1–18 van de 22 resultaten wordt getoond

DIEREN URN KOPEN

Bij Engraved.nl begrijpen we hoe diep de band kan zijn die we met onze huisdieren opbouwen. Ze vormen een waardevol deel van ons leven en brengen zoveel vreugde in ons bestaan. Wanneer een geliefd dier overlijdt, willen we op een mooie en respectvolle manier afscheid nemen en de kostbare herinneringen blijven koesteren.

Daarom presenteren we met trots ons uitgebreide assortiment aan dieren urnen en rouwartikelen, een liefdevolle verzameling om onze overleden dierbare metgezellen te herdenken.

ONS AANBOD DIEREN URNEN BEKIJKEN IN ONZE SHOWROOM

Wil je onze uitgebreide collectie dieren urnen van dichtbij bekijken? Bezoek dan een van onze showrooms, waar je een groot deel van ons assortiment kunt bekijken, inclusief keepsakes en andere urnen. Ontdek snel waar onze showrooms gevestigd zijn en maak direct een afspraak voor een persoonlijke kennismaking met deze liefdevolle dieren urnen.

DIEREN URN VOOR JOUW GELIEFDE HUISDIER – EEN EERBIEDIGE RUSTPLAATS

Of het nu gaat om een speelse hond die altijd klaarstond voor een knuffel, een nieuwsgierige kat die onze harten veroverde, een zacht konijntje dat ons dagelijks liet lachen, of een ander geliefd huisdier dat ons leven heeft verrijkt, onze dieren urnen bieden een betekenisvolle manier om hun nalatenschap te eren.

Onze collectie omvat een verscheidenheid aan stijlen, maten en materialen, zodat je een passende urn kunt vinden die recht doet aan de unieke persoonlijkheid van je dierbare metgezel. Of je nu kiest voor een elegante houten urn, een verfijnde glazen urn of een andere stijl die je aanspreekt, elk stuk is met zorg ontworpen om een blijvende herinnering te creëren.

Bij Engraved.nl begrijpen we dat huisdieren een waardevol deel van ons leven zijn. Daarom bieden we een uitgebreide collectie dieren urnen, een betekenisvolle manier om je geliefde huisdier te herdenken en te eren.

DIEREN URNEN: EEN WAARDIGE HERDENKING

Of het nu een trouwe hond, een nieuwsgierige kat, een speelse konijn of een ander geliefd huisdier betreft, een dieren urn biedt een eerbiedige en blijvende herdenkingsplaats. Onze collectie omvat diverse materialen en stijlen, zodat je een urn kunt kiezen die de unieke persoonlijkheid van je huisdier weerspiegelt.

HERDENK EN EER MET ONZE DIEREN URNEN

Elke dieren urn in onze collectie draagt een betekenisvolle symboliek. Onze toegewijde vakmensen hebben met zorg en aandacht elk stuk vervaardigd, zodat het recht doet aan de speciale band die je met je huisdier hebt gehad.

Of je nu verkiest om de urn thuis te bewaren, een speciale herdenkingsplek te creëren of een blijvende band te hebben met de as van je huisdier, onze dieren urnen bieden een passend eerbetoon.

DIEREN URN KOPEN: EEN RESPECTVOLLE KEUZE

Het kopen van een dieren urn is een respectvolle keuze om de nagedachtenis van je huisdier te eren. Onze collectie omvat verschillende maten, vormen en materialen, zodat je een passende urn kunt kiezen die bij je wensen en behoeften past.

VIND TROOST IN ONZE DIEREN URNEN

Bij Engraved.nl willen we je helpen troost te vinden in de herdenking van je geliefde huisdier. Onze dieren urnen zijn niet alleen een tastbare manier om de as van je huisdier te bewaren, maar ook een blijvende herinnering aan de vreugde en genegenheid die ze in je leven hebben gebracht.

Ontdek vandaag nog onze uitgebreide collectie dieren urnen en vind een respectvolle en betekenisvolle manier om je huisdier te eren en te herdenken.

HONDEN URNEN

Het overlijden van je trouwe viervoeter is een tragische gebeurtenis voor ieder baasje en/of gezin. Gemiddeld leeft een hond tien jaar, een lange periode waarin je samen hebt geleefd met je huisdier. Het is daarom begrijpelijk dat je als baasje een overleden hond wilt te herdenken.

Zo bieden wij bijvoorbeeld speciale houten honden urnen, die ook op maat kunnen worden gemaakt (bijvoorbeeld met het eigen hondenras). Of denk aan een foto op houten standaard of een bijzonder assieraad.

KATTEN URNEN

Bij Engraved.nl begrijpen we de speciale band tussen katten en hun baasjes. Als een geliefde kat overlijdt, wil je op een betekenisvolle manier afscheid nemen en de herinneringen koesteren. Daarom hebben we een uitgebreide collectie katten urnen samengesteld.

Onze katten urnen zijn met zorg ontworpen en komen in diverse stijlen en materialen. Van ingetogen houten urnen tot elegante glazen urnen die het licht vangen. Ook bieden we mini-urnen aan om een symbolische hoeveelheid as te bewaren.

Bij Engraved.nl streven we naar de hoogste kwaliteit en vakmanschap. We begrijpen dat het verlies van een kat emotioneel is, en we staan klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de perfecte katten urn. Ontdek onze prachtige collectie katten urnen en vind een blijvende herinnering aan je geliefde kat.

URN HUISDIER

Bij Engraved.nl begrijpen we dat huisdieren een waardevolle rol spelen in het leven van mensen en dat het verlies van een huisdier een emotionele gebeurtenis is. Om een passend eerbetoon te bieden aan alle geliefde huisdieren, hebben we naast urnen voor honden en katten ook een diverse collectie urnen voor alle andere soorten huisdieren.

Of je nu een prachtige paarden urn zoekt om een trouwe viervoeter te herdenken, een kleine knaagdier urn voor een geliefde hamster, of een vogels urn om een gevleugelde vriend te eren, we hebben een ruime keuze aan urnen die geschikt zijn voor diverse huisdiersoorten. Onze collectie omvat een variatie aan stijlen, formaten, materialen en kleuren, zodat je een urn kunt vinden die perfect past bij de persoonlijkheid en het karakter van je geliefde huisdier.

DIEREN URN MET FOTO

Een bijzondere manier om je geliefde huisdier te herdenken, is door te kiezen voor een persoonlijke urn met foto. Bij Engraved.nl bieden we de mogelijkheid om een urn te combineren met een mooie foto van je overleden (huis)dier. Deze foto-urns zijn een ontroerende en persoonlijke manier om je huisdier te eren en de herinneringen aan jullie bijzondere band levend te houden.

Het toevoegen van een foto aan de urn geeft je de kans om een uniek en op maat gemaakt aandenken te creëren. De keuze van de foto is helemaal aan jou; je kunt een favoriete foto van je huisdier kiezen waarop hij of zij straalt in al zijn of haar glorie. Of misschien wil je juist een intiem moment vastleggen waarin jullie een speciale connectie hadden.

UITGEBREID ASSORTIMENT BIJ ENGRAVED.NL

Engraved biedt naast urnen voor dieren nog veel meer rouwartikelen en producten om een overleden dierbare of dier mee te herdenken. Neem een kijkje in ons gehele assortiment en vind een product dat passend is.

Naast onze webshop hebben wij in Nederland een aantal showrooms waar je een groot deel van ons assortiment zelf kunt bekijken. Mocht je niet kunnen vinden waarnaar je op zoek bent? Neem gerust contact met ons op, dan zullen we gezamenlijk op zoek gaan naar een passend alternatief.

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.