Biologische urnen

Resultaat 1–18 van de 39 resultaten wordt getoond

Welkom bij Engraved, dé specialist in biologisch afbreekbare urnen. Als je op zoek bent naar een betekenisvolle en milieuvriendelijke manier om de herinnering aan je dierbare te behouden, ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn trots om een uitgebreide collectie biologische urnen aan te bieden, speciaal ontworpen met oog voor duurzaamheid.

EEN BIOLOGISCH URN: EEN MILIEUVRIENDELIJKE KEUZE

Elke biologische urn in onze collectie is zorgvuldig vervaardigd van hoogwaardige, biologisch afbreekbare materialen. Deze materialen vergaan op natuurlijke wijze en dragen bij aan het behoud van onze planeet. Met onze biologische urnen creëer je een blijvende herinnering in harmonie met de natuur.

BIOLOGISCH AFBREEKBARE URN

Je kunt ervoor kiezen om een overleden dierbare op een natuurlijke wijze te eren door de as op een respectvolle manier terug te geven aan de natuur. Een prachtige manier om dit te doen is door het gebruik van een biologisch afbreekbare urn. Deze urnen zijn speciaal ontworpen om op een milieuvriendelijke manier te vergaan, zodat de as uiteindelijk opgaat in de natuur.

Een biologisch afbreekbare urn kan worden begraven op een mooie plek in de natuur, waar deze geleidelijk zal worden afgebroken en opgenomen door de aarde. Dit biedt een symbolische manier om je dierbare te verbinden met de omringende natuur, waardoor een gevoel van harmonie en vrede ontstaat.

BEGRAVEN IN HARMONIE MET DE NATUUR

Het gebruik van biologisch afbreekbare urnen is niet alleen een eerbetoon aan je dierbare, maar ook aan de omgeving waarin we leven. Het draagt bij aan het behoud van de natuurlijke balans en het minimaliseren van onze impact op het milieu.

Bij Engraved begrijpen we het belang van duurzaamheid en bieden we een uitgebreid assortiment aan biologische afbreekbare urnen die met zorg zijn vervaardigd van organische materialen.

THUIS BEWAREN: EEN BIOLOGISCH AFBREEKBARE HERINNERING

Naast begraven of plaatsen in een urnenmuur op een begraafplaats, kun je er ook voor kiezen om een biologisch afbreekbare urn thuis te bewaren.

Deze urnen zijn geschikt voor het behoud van de as in een huiselijke omgeving, waarbij het biologisch afbreekbare aspect ervoor zorgt dat de urn uiteindelijk op een natuurlijke manier vergaat.

DUURZAAMHEID EN KWALITEIT BIJ ENGRAVED

Bij Engraved begrijpen we het belang van duurzaamheid en bieden we een uitgebreid assortiment aan biologisch afbreekbare urnen. Onze urnen zijn met zorg vervaardigd van organische materialen en bieden een respectvolle manier om afscheid te nemen van je dierbare.

ONTDEK ONZE COLLECTIE BIOLOGISCH AFBREEKBARE URNEN

Ben je op zoek naar een biologisch afbreekbare urn die past bij jouw wensen en waarden? Neem dan een kijkje in ons ruime aanbod. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Je bent ook van harte welkom in onze showroom, waar je onze biologisch afbreekbare urnen kunt bekijken en de mogelijkheden kunt bespreken.

BIO URN VAN HOUT

Binnen ons assortiment hebben wij een aantal houten urnen die ook biologisch afbreekbaar zijn. Dit omdat het hout waarvan de urn is gemaakt verder niet is bewerkt en een FSC-keurmerk heeft.

Hierdoor zijn de urnen ook geschikt om te plaatsen op een natuurbegraafplaats. Naast FSC-hout hebben wij ook een aantal urnen van bamboe in ons assortiment. Tegenwoordig bestaan er zelfs urnen waaruit een boom of plant zal groeien. Deze urnen zijn voorzien van zaden en grond en zullen samen met de as worden begraven in de grond. Zo eer je een dierbare met een nieuw leven.

AFBREEKBARE URN

Op zoek naar een milieuvriendelijke en duurzame manier om afscheid te nemen van een dierbare? Ontdek onze prachtige collectie van afbreekbare urnen.

Deze speciaal ontworpen urnen bieden een respectvolle manier om de as terug te geven aan de natuur. Met zorg vervaardigd van organische materialen, vergaan ze op natuurlijke wijze en dragen ze bij aan het behoud van onze planeet.

Kies voor een afbreekbare urn en creëer een blijvende herinnering in harmonie met de natuur. Bekijk nu ons assortiment en maak een bewuste keuze voor een groen afscheid. Neem contact met ons op voor meer informatie.

BIO ZEE URN

De as van een overleden dierbare “uitstrooien” in de zee of een meer? Dit kan met een zee urn, ook wel een water urn genoemd. De urn kan rustig in het water worden gelegd en zal na enige tijd langzaam in het water zinken.

De urnen worden vaak gemaakt van klei, gips, zout of papier. Door het materiaal zal de urn in een korte tijd volledig oplossen in het water en is daarom ook milieuvriendelijk. Al onze bio zee urnen zijn geschikt voor zout en zoet water.

BIO UITVAARTKISTEN

In onze webshop vind je ook een duurzame kartonnen uitvaartkist. De kist is gemaakt van FSC gerecyclede houtvezels en wordt in een sociale werkplaats in elkaar gezet. Het karton is onbehandeld en wordt CO2 neutraal geproduceerd. Ook het interieur van de kist is duurzaam, gemaakt van 100 % biologisch katoen.

De kisten kunnen bovendien gebruikt worden in crematoria, begraafplaatsen en zelfs natuurbegraafplaatsen. Bekijk hier de duurzame uitvaartkist!

GEDENKARTIKELEN ENGRAVED

Naast ons uitgebreide aanbod aan urnen en kisten kun je bij ons ook terecht voor diverse rouwartikelen en uitvaartproducten.. Zo is het mogelijk om eigen rouwdrukwerk te laten ontwerpen en drukken.

Daarnaast hebben wij verschillende grafmonumenten, tijdelijke grafmarkeerders en uitvaartaccessoires. Bij Engraved kun je terecht voor rouwfoto’s in allerlei vormen en formaten en veel gedenkartikelen. Wij proberen iedereen te ondersteunen bij het rouwen en herdenken van dierbaren.

CONTACT OPNEMEN MET ENGRAVED

Heb je in ons assortiment niet kunnen vinden waarnaar je op zoek bent of heb je speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij zullen ons uiterste best doen om je te helpen bij het zoeken naar hetgeen waarnaar je op zoek bent. Neem contact met ons op via ons formulier of info@engraved.nl of bel naar 0523 – 745 580.

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.