Unieke uitvaartcatering

Catering na de uitvaart van een overleden dierbare wordt steeds belangrijker, aansluitend aan de uitvaart samenkomen met de gasten onder het genot van koffie en cake. Ook wel de traditionele koffietafel genoemd die iedereen waarschijnlijk wel kent. Echter wordt er de laatste jaar steeds vaker gekozen voor een modern en persoonlijker alternatief. Wij van Engraved hebben daarom voor jouw inspiratie een lijstje met unieke uitvaartcatering opgesteld.

Persoonlijke uitvaartcatering

Het wordt steeds populairder om de uitvaart van een dierbare persoonlijker te maken. Een favoriete locatie, persoonlijke muziekvoorkeuren, uitvaartvervoer en ook uitvaartcatering. Steeds vaker wordt gekozen voor een persoonlijk en uniek alternatief in plaats van de traditionele koffietafel.

Unieke uitvaartcatering

High Tea na de uitvaart

Indien de overledene helemaal gek was van thee met zoetige en hartige lekkernijen is een high tea wellicht wel een mooi idee. Onder het genot van een kop thee herinneringen delen met nabestaanden. Er zijn zoveel mogelijkheden met een high tea en het kan zo persoonlijk als je zelf wilt. In een aula, restaurant in de buurt of gewoon lekker thuis.

Italiaanse uitvaartcatering

De uitvaart van iemand die helemaal gek was op Italië of de Italiaanse keuken. Hoe kan dat nou persoonlijker dan met pizza of pasta als uitvaartcatering. Denk bijvoorbeeld aan de favoriete pizza van de overledene in kleine porties of een mini bordje pasta. Uiteraard zijn Italiaanse belegde broodjes ook een prima alternatief. Gebruik je eigen inspiratie en de mogelijkheden van de Italiaanse keuken.

Sushi op de uitvaart

De populariteit van sushi is de laatste tien jaar behoorlijk toegenomen. Nederland kent inmiddels een hoop sushi liefhebbers. Voor de uitvaart van een sushi-liefhebber is sushi als uitvaartcatering een mooie persoonlijke toevoeging aan het afscheid. Daarnaast zijn het kleine hapjes die koud geserveerd kunnen worden.

Inspiratie uitvaartcatering

De mogelijkheden met betrekking tot uitvaartcatering zijn oneindig. Iedereen heeft zijn eigen smaken en voorkeuren met betrekking tot eten en drinken. Stem de uitvaartcatering af op de voorkeuren van de overledene om de catering extra persoonlijk te maken. Ben je op zoek naar goede cateraars, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer inspiratie op doen omtrent uitvaart en het afscheid nemen van overledene? Bekijk dan onze inspiratiepagina.

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.