Uitvaartkisten

Een uitvaartkist is een belangrijk onderdeel van de uitvaart, om jouw dierbare het afscheid te geven wat hij of zij verdient. Tegenwoordig kun je zelf online een grafkist regelen/kopen. De grafkisten van Engraved bieden we zowel rechtstreeks als via de uitvaartondernemer aan.

Ons assortiment bestaat op dit moment uit 2 soorten uitvaartkisten, van hout (in twee kleuren) met mogelijkheid tot bedrukte kistdeksel en duurzame kisten gemaakt van gerecycled karton, ook mogelijk om compleet te voorzien van eigen bedrukking. Samen zorgen wij voor een unieke en persoonlijke herinnering!
Showrooms: bekijk onze uitvaartkisten
Ons assortiment uitvaartkisten kun je bekijken in onze showrooms. Ontdek hier waar onze showrooms zitten en maak direct een afspraak!

Uitvaartkisten van Engraved: een persoonlijk afscheid voor uw dierbare

De uitvaartkist is een essentieel onderdeel van het afscheid nemen van een dierbare. Bij Engraved begrijpen we het belang van deze keuze en bieden we de mogelijkheid om zelf online een grafkist te regelen of te kopen. Onze grafkisten zijn zowel rechtstreeks als via de uitvaartondernemer verkrijgbaar, zodat u het afscheid kunt regelen op een manier die het beste bij u past.

Ons assortiment uitvaartkisten

Op dit moment bestaat ons assortiment uit twee soorten uitvaartkisten:

Houten uitvaartkisten: Verkrijgbaar in twee kleuren, met de mogelijkheid om het kistdeksel te laten bedrukken. Deze kisten bieden een klassieke en eerbiedige uitstraling, perfect voor een traditioneel afscheid.

Duurzame kisten van gerecycled karton: Deze milieuvriendelijke optie kan ook volledig naar eigen wens bedrukt worden. Het is een keuze die respect toont voor zowel de overledene als het milieu.

 

Beide soorten kisten kunnen worden gepersonaliseerd om een unieke en persoonlijke herinnering te creëren. Samen met u zorgen wij ervoor dat de uitvaartkist een weerspiegeling is van het leven en de persoonlijkheid van uw dierbare.

Bekijk onze uitvaartkisten in de showrooms

Wij nodigen u uit om ons assortiment uitvaartkisten te bekijken in onze showrooms. Hier kunt u in alle rust de verschillende mogelijkheden bekijken en de kist kiezen die het beste past bij uw wensen en die van uw dierbare. Ontdek waar onze showrooms zich bevinden en maak direct een afspraak om een beeld te krijgen van de kwaliteit en de mogelijkheden die wij bieden.

Bij Engraved streven we ernaar om u te ondersteunen bij het maken van deze belangrijke keuze en om samen een respectvol en waardig afscheid te nemen.

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.