Naambordje op graf

Nadat het graf van een overleden dierbare na de begrafenis is gedicht, duurt het enige tijd voordat het grafmonument kan worden geplaatst. Dit om eventuele verzakking van het graf te voorkomen. De periode tussen het dichten van het graf en het plaatsen van het grafmonument kan soms wel meer dan een half jaar zijn. Om toch het graf mooi aan te kleden, kun je kiezen voor een tijdelijke grafmarkeerder. Van een simpel naambordje op het graf tot een volledig ontworpen grafbedekkingsplaat met boomschors die het gehele graf bedekt. In onze webshop vind je een breed assortiment aan grafmarkeerders.

Grafmarkeerder met twee namen

Tijdelijk bordje graf

Met onze grafmarkeerders kun je tot aan de plaatsing van het grafmonument het graf voorzien van een mooie en passende markering. Bijvoorbeeld in de vorm van een tijdelijk bordje op het graf met enkel de naam, geboorte- en sterfdatum. Echter kun je er ook voor kiezen om één of meerdere foto’s of afbeeldingen op het bord te laten plaatsen. Het is ook mogelijk om een gedicht of een mooie boodschap te plaatsen op het bordje. Onze medewerkers van Engraved kunnen je helpen bij het ontwerpen en vormgeven van de grafmarkering, zodat het persoonlijk en uniek is voor jouw dierbare.

Grafmarkering bestellen

Onze grafmarkeerders variëren in formaat, materiaal en toepassing. Zo verkopen wij kleine naambordjes voor op het graf maar ook grote grafbedekkingsplaten met een afmetingen van 70 x 145 cm. De materialen waarvan onze grafmarkeerders worden gemaakt zijn hout, dibond en plexiglas. Als je kiest voor een van onze luxe grafmarkeerders dan kan Engraved je helpen bij het vormgeven van de grafmarkeerder. Alle producten kunnen gemakkelijk en snel worden besteld via onze website. Afhankelijk van het product wordt het verstuurd via pakketpost of komen wij de persoonlijk afleveren en plaatsen op locatie indien gewenst.

Tijdelijk naambordje graf

Onze tijdelijke naambordjes voor op een graf kunnen gemakkelijk met een standaard paaltje worden geplaatst op het graf. De houten grafmarkeerders zijn niet voorzien van een standaard, hierdoor zijn deze ook geschikt voor natuurbegraafplaatsen. Bekijk hieronder een viertal grafmarkeerders uit ons assortiment.

Engraved uitvaartproducten

Naast onze verschillende naambordjes voor op het graf en tijdelijke grafmarkeerders hebben wij een uitgebreid assortiment aan uitvaartproducten. Je kunt bij ons terecht als je op zoek bent naar producten die van toepassing zijn voor, tijdens en na de uitvaart. Mocht je op zoek zijn product maar je kunt het niet vinden in ons assortiment? Neem gerust contact met ons op om een oplossing te vinden.

Benieuwd op welke wijze jij overleden dierbare mooi kan herdenken of op zoek naar inspiratie voor een unieke uitvaart? Bekijk onze blogs en laat je inspireren.

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.