Kinderuitvaart producten

De uitvaart moeten regelen voor een verloren kind. Het klinkt verschrikkelijk maar helaas zijn er jaarlijks een hoop ouders voor wie deze nachtmerrie werkelijkheid wordt. Het kan zijn dat het overlijden van een kind niet compleet onverwacht is, bijvoorbeeld vanwege een langdurige ernstige ziekte. Maar vaak komt dit grote verlies totaal onverwachts, zowel tijdens de zwangerschap als daarna. Met deze blog geven we ouders een beetje inzicht in wat er allemaal mogelijk is op gebied van kinderuitvaarten, om een persoonlijk en mooi afscheid te creëren.

Rouwkaarten voor kinderen

Er zijn voor rouwkaarten ontzettend veel verschillende opties. Op deze wijze kun je een persoonlijk gevoel meegeven aan de rouwkaart. Bijvoorbeeld met hobby’s of interesses van een overleden kind. Bij Engraved heb je de keuze om de rouwkaart speciaal te laten ontwerpen door iemand die hierin is gespecialiseerd. Onze ontwerper kan alle wensen en behoeften verwerken in een prachtige, visuele en persoonlijke rouwkaart voor een kind.

Uitvaartkisten voor kinderen en koestermandjes

Een standaard kist is natuurlijk iets wat je niet wilt. De kist moet qua formaat kloppen en ook het gevoel is heel belangrijk. Om liefdevol afscheid te kunnen nemen, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een koestermandje en koesterkistje. Er zijn diverse formaten beschikbaar, zowel voor stilgeboren kindjes vanaf ongeveer de 6e maand van de zwangerschap, als voor jonge baby’s. Ontdek een aantal prachtige opties voor kinderen op deze website.

Unieke kinderurnen

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel prachtige urnen in verschillende soorten en maten, maar er bestaan ook urnen die speciaal zijn ontworpen voor kinderen. Denk hierbij aan urnen in de vorm van een dier of kleinere urn. Voor tweelingen bestaan er speciale tweelinguren, hierbij heb je twee gescheiden ruimtes voor de as in één grotere urn. Bekijk ons eigen aanbod aan kinderurnen.

Thema kinderuitvaart

Het is begrijpelijk dat je het liefst een zo’n persoonlijk mogelijk uitvaart organiseert voor een overleden kind om zo optimaal afscheid te kunnen nemen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de uitvaart in een soort thema te organiseren. Een thema waarvan het kind helemaal fan is zoals prinsessen, dieren of auto’s. Dit thema kan je ook laten terugkomen in het rouwdrukwerk, de urn of grafmonument, de uitvaartkist voor kinderen en de afscheidsdienst.

Kinderuitvaart showroom – Engraved

Hopelijk hebben wij je kunnen informeren en inspireren over de mogelijkheden voor een kinderuitvaart. Wij hebben zelf ook meerdere kinderuitvaart producten in ons assortiment die speciaal voor kinderen zijn gemaakt. Maak een afspraak om de showroom te bezoeken. Iedere dinsdag- en donderdagmiddag zijn we standaard geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Bij vragen of wil je meer informatie over het onderwerp kinderuitvaart neem gerust contact met ons op.

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.