Engraved stappenplan voor een unieke en persoonlijke uitvaart

Kies voor een unieke en persoonlijke uitvaart!

Geen standaard kaart, uitvaartkist of grafmonument? Maar op zoek naar iets wat echt bijzonder en uniek is? Wat perfect past bij jouw dierbare? Wij ontwerpen naar eigen wens unieke producten, passend bij een persoonlijke uitvaart.

We maken een selectie van beeld, kleur en tekst die passend zijn bij jouw ideeën en wensen. Met deze elementen geven wij vorm aan de door jou gekozen producten.

Doorloop het Engraved stappenplan en ontdek hoe wij een uitvaart écht persoonlijk kunnen maken. Vraag gratis ons inspiratieboek aan om te ontdekken hoe ons stappenplan werkt of lees verder!

Kies jouw sfeer

Om inspiratie te bieden hebben bij een viertal sfeergroepen samengesteld. Deze zijn gebaseerd op tinten en kleuren vanuit de natuurelementen.

  • Bloemen en pastelkleuren
  • Aardetinten
  • Uit de natuur
  • Water en bergen

Je mag natuurlijk eigen beelden aanleveren, maar we hebben ook een eigen beeldbank. Samen kiezen we de perfecte beelden.

Rouwkaart

Geen standaard kaart, maar op zoek naar iets wat echt bijzonder en uniek is? Wat perfect past bij jouw dierbare? Wij ontwerpen naar eigen wens een prachtige rouwkaart!

Vul online het bestelformulier in en wij gaan direct aan de slag met een persoonlijk en uniek ontwerp. Je ontvangt van ons per e-mail normaal gesproken binnen 24 uur een proefdruk.

Rouwkaart bestellen

Bekijk onze unieke produchten

Rouwkaart

Geen standaard kaart, maar op zoek naar iets wat echt bijzonder en uniek is? Wat perfect past bij jouw dierbare? Wij ontwerpen naar eigen wens een prachtige rouwkaart!

Vul online het bestelformulier in en wij gaan direct aan de slag met een persoonlijk en uniek ontwerp. Je ontvangt van ons per e-mail normaal gesproken binnen 24 uur een proefdruk.

Rouwkaart bestellen

Rouwfoto’s

Wat is een uitvaart zonder foto van de overledene? Met de rouwfoto van Engraved draait het écht om de foto! Een lijst is niet nodig en het anti-reflectie materiaal zorgt ervoor dat de foto altijd mooi en goed zichtbaar is. Bij Engraved kun je kiezen voor zowel een liggend als staande foto in verschillende formaten en van diverse materialen. Je hebt de keuze uit een drietal soorten rouwfoto’s namelijk:

  • Standaard rouwfoto
  • Luxe rouwfoto
  • Natuurlijke rouwfoto

Bestel direct een rouwfoto

Uitvaartkisten

Een uitvaartkist is een belangrijk onderdeel van de uitvaart, om jouw dierbare het afscheid te geven wat hij of zij verdient. Tegenwoordig kun je zelf online een grafkist regelen/kopen. De grafkisten van Engraved bieden we zowel rechtstreeks als via de uitvaartondernemer aan. Wij hebben een uniek en uiteenlopend assortiment aan uitvaartkisten. Zo bieden wij een duurzame uitvaartkist van karton, die volledig naar wens kan worden bedrukt. Daarnaast hebben verschillende grafkisten met een bedrukte deksel. Wat hierop wordt gedrukt is volledig aan de nabestaanden. Ten slotte is het mogelijk om te kiezen voor een uitvaartkist met een rouwfoto ingefreesd in de kistdeksel. Zie hiernaast meerdere voorbeelden van onze modellen.

Bekijk onze uitvaartkisten

Tijdelijke grafmarkering

Na de uitvaart duurt het vaak nog lang voordat een definitief grafmonument kan worden geplaatst. Een graf zonder aanduiding maakt een graf onpersoonlijk, daarom biedt Engraved prachtige tijdelijke grafmarkering voor een mooi en tijdelijke markering van het graf. Op deze manier hebben de nabestaanden de gelegenheid om in alle rust een definitief grafmonument uit te zoeken.

Bij Engraved bieden we de keuze uit verschillende soorten grafmarkeerders. Zo leveren wij grafmarkering van hout, dibond en plexiglas. Daarnaast kunnen de afmetingen en de opmaak variëren.

Bekijk onze tijdelijke grafmarkering

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.