Een troostknuffel voor kinderen

Het blij maken van een kind is geweldig, zeker wanneer kinderen in een moeilijke periode zitten omdat zij een dierbare moeten missen. In dergelijke situaties is het extra belangrijk om een kind mee te nemen in het mogen missen van bijvoorbeeld een vader of moeder en hiervoor ook een blijvende herinnering te creëren. Hierbij helpt Elliz in Company heel graag.

Persoonlijke troostknuffels Een troostknuffel van Elliz in Company

Elliz in Company is een kleurrijk, sociaal en duurzaam textielatelier dat onder andere persoonlijke troostknuffels voor kinderen maakt. Maar wat is een troostknuffel eigenlijk? Dit zijn knuffels die worden gemaakt voor kinderen om te helpen bij het gemis van dierbaren. Ter herinnering worden een bijvoorbeeld een of meerdere kledingstukken van de dierbare verwerkt tot een knuffel.

Het ontwerp van de knuffel kan variëren van een standaard knuffel, tot een zelf bedacht ontwerp volledig naar wens van het kind. Bij alle knuffels worden aangeleverde materialen gebruikt bij het maken van de knuffel.

Over Elliz in Company

Elliz in company is een naaiatelier waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Deze mensen krijgen hier een kans om aan zichzelf te werken en om persoonlijk te groeien. Met behulp van een uniek en gemotiveerde werkwijze krijgt men bij de Elliz in Company in textielvakopleiding. Op deze manier helpt Elliz in Company niet alleen een kind maar biedt het mensen ook kansen en een duurzame plek in de arbeidsmarkt.

Je eigen troostknuffel laten maken?

Mocht je nou helemaal overtuigd zijn van de functie van een troostknuffel én de prachtige werkwijze van Elliz in Company? Dan adviseren wij van Engraved je om niet langer te aarzelen en om snel alle mogelijkheden te bekijken op hun website! Als Engraved steunen wij Elliz in Company als maatschappelijk verantwoord doel voor onze onderneming.

Gerelateerde artikelen

Voor een kind is iets maken voor de overledene een fijne manier om met diegene bezig te zijn. Zo...
Tekeninghouder

Tekeninghouder

Een troostknuffel is een tastbare herinnering voor kinderen aan een dierbaar persoon die ze moeten missen.
Gedenkartikelen Troostknuffel

Troostknuffel

Na het verlies van een naaste, is de achtergebleven kleding een intiem deel van de materiële erfenis. In deze...
Herinneringsdeken van Elliz in Company

Herinneringsdeken

Uitvaartproducten Engraved Informatie aanvragen

Heb je een vraag over de producten of diensten van Engraved? Ben je benieuwd naar onze service of wil je graag persoonlijk contact?

Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Persoonlijk contact is voor ons belangrijk, dus stel gerust je vraag.

© 2023 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.