Ashanger zilver

Toont alle 17 resultaten

Zilveren ashangers van Engraved: een dierbare herinnering dichtbij

Bij Engraved begrijpen we de diepe emotionele connectie en het belang van het herdenken van een dierbare. Onze collectie ashangers is met zorg samengesteld om u een respectvolle manier te bieden om uw dierbaren te herinneren.

Respectvolle herinnering in 925 Sterling zilver

Elk van onze ashangers is zorgvuldig vervaardigd uit 925 Sterling Zilver, waardoor ze een blijvende waarde hebben. Ze bevatten een kleine, discrete ruimte om een symbolische hoeveelheid as te bewaren. Deze ashangers zijn ontworpen om u te helpen uw herinneringen aan uw geliefde dichtbij te houden.

Betaalbare en betekenisvolle ashangers

Wij van Engraved begrijpen dat de periode na het verlies van een dierbare emotioneel zwaar is. Daarom bieden we u betaalbare zilveren ashangers, zodat u een tastbare herinnering aan uw dierbare altijd bij u kunt dragen.

Diverse designs voor persoonlijke herinneringen

Onze collectie ashangers komt in verschillende designs en maten, zodat u iets kunt vinden dat uw persoonlijke herinnering het beste weerspiegelt. Of u nu een eenvoudig en subtiel ontwerp zoekt of iets met een symbolische betekenis, wij hebben een uitgebreide keuze beschikbaar.

Populaire zilveren designs in onze collectie

Onze ashangers komen in diverse ontwerpen, zoals de ashanger hart, waarbij de askamer subtiel verborgen is. Naast harten bieden we diverse andere vormen aan, waaronder kegels, stenen, kruisjes, en Yin en Yang designs.

Kies voor een zilveren ashanger van Engraved

Een ashanger van Engraved kiezen betekent kiezen voor een manier om uw dierbare te herdenken met een tastbare herinnering. Onze ashangers zijn met zorg vervaardigd en bieden een respectvolle manier om uw herinneringen levend te houden.

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.