Assieraden

Wil jij een tastbare herinnering van een dierbare dicht bij je dragen? In een assieraad kan een symbolische hoeveelheid as van jouw dierbare worden bewaard. En vaak zie je niet eens aan het sieraad dat er as in is verwerkt. Wij bieden een uitgebreide collectie met de mooiste assieraden, zoals een ketting of een leren armband.

Resultaat 1–18 van de 23 resultaten wordt getoond

Over onze assieraden

In de collectie assieraden die wij bieden, is een kleine ruimte aangebracht waarin u een hoeveelheid as van uw dierbare kunt verwerken. Hoewel het sieraad gemakkelijk af te vullen en te verlijmen is, blijft het altijd goed vergrendeld. Bij ons heeft u de keuze uit sieraden die zowel volwassenen als kinderen en kleinkinderen kunnen dragen.
Huisdieren maken vaak volledig deel uit van het gezin. Daarom kunt u na het verlies van uw geliefde hond of kat deze ook een plaatsje geven in onze speciale en goedkope assieraden voor dieren. U kunt onze voordelige gedenksieraden bestellen in verschillende edelmetalen en vormen, zodat u altijd iets vindt dat helemaal bij u past.
Het is belangrijk dat u een sieraad nog lang met u mee kunt dragen zonder dat het beschadigt. Daarom heeft u de keuze uit verschillende materialen zoals de hoogwaardige en extra stevige edelstaal 316L (ofwel chirurgisch staal) en het altijd populaire edelmetaal zilver.

Assieraden in edelstaal/RVS

Deze prachtige assieraden in edelstaal zijn uitgevoerd in de sterke 316L chirurgisch edelstaal. Bij deze sieraden hoeft u niet bang te zijn dat ze onverhoopt diep beschadigen. Vanwege de extra hardheid overtreft het zelfs de kwaliteit van de edelmetalen goud en zilver.
Met een uitgebreide keuze zoals ingegraveerde letters of een fijne bewerkte gouden bol, ontvangt u uw aankoop in een mooi fluwelen zakje zodat u het altijd kunt bewaren.

Asjuwelen in zilver

Wilt u liever een assieraad in zilver bestellen, dan hebben wij een ruim aanbod aan 925 zilver. Aangezien uw sieraad een hoge emotionele waarde krijgt, zijn al onze zilveren producten voorzien van een keurmerk en productieserienummer. Zodat u weet dat u waar(de) voor uw geld krijgt.

Gedenksieraden vervaardigd uit goud (verguld)

Onze asjuwelen in goud, zijn allen voorzien van een goud vergulde toplaag. Deze is per definitie hoogwaardig aangebracht. Hierdoor heeft u een schitterend goudkleurig assieraad tegen een zeer voordelige prijs.
Een geliefde en veel gevraagde ashanger, is onder andere het prachtige assieraad in edelstaal, dat zeer hoogwaardig en zorgvuldig verguld. Hier zult u dus een schitterende gouden herinnering aan hebben.

Ashangers en asarmbanden voor dieren

Een huisdier maakt deel uit van de familie. Bij ons kunt u ook goedkope assieraden kopen voor uw geliefde hond of kat. Hierdoor heeft u een keuze uit de edelstaal 316L of 925 sterling zilver.

Wij bieden een uitgebreide collectie voor zowel dames als heren

Iedere as armband heeft een unieke uitstraling en ligt elegant om de pols. Een van onze populairste keuze voor heren is bijvoorbeeld de Griekse armband met Zirkonia.

Onze edelsmid garandeert de kwaliteit van het sieraad

Hiernaast bieden wij volledige garantie en service op de betaalbare assieraden die u bij ons koopt.

Assieraden: Een Tastbare Herinnering aan Dierbaren

Bij Engraved begrijpen we hoe belangrijk het is om een dierbare op een speciale manier te herinneren. Daarom hebben we onze collectie assieraden zorgvuldig samengesteld, zodat u een stukje van uw geliefde altijd dicht bij u kunt dragen.

Onze assieraden zijn niet alleen een sieraad; het zijn symbolen van liefde en herinnering.

Unieke en Persoonlijke Assieraden

In elk van onze assieraden is een kleine ruimte aangebracht waarin u een hoeveelheid as van uw dierbare kunt verwerken. Deze sieraden zijn gemakkelijk af te vullen en te verlijmen, zodat de as veilig en discreet bewaard blijft.

U kunt het sieraad verder personaliseren door het te laten graveren door onze edelsmid, bijvoorbeeld met een naam, een datum of een mooie tekst.

Een Assieraad voor Iedereen

Onze collectie biedt sieraden die geschikt zijn voor zowel volwassenen als kinderen en kleinkinderen. We erkennen dat huisdieren vaak een volwaardig deel van het gezin vormen.

Daarom bieden we speciale en betaalbare assieraden voor dieren, zodat u na het verlies van uw geliefde hond of kat deze ook een plaatsje kunt geven.

Diversiteit in Materiaal en Vorm

Onze gedenksieraden zijn verkrijgbaar in verschillende edelmetalen en vormen. U kunt kiezen uit hoogwaardige materialen zoals edelstaal 316L (ofwel chirurgisch staal) en het altijd populaire edelmetaal zilver. Daarnaast bieden we ook assieraden aan in zilver en verguld goud, elk voorzien van een keurmerk en productieserienummer.

Assieraden in Edelstaal/RVS

Onze assieraden in edelstaal zijn vervaardigd uit sterk 316L chirurgisch edelstaal. Deze sieraden zijn extra hard en duurzaam, en worden geleverd in een mooi fluwelen zakje voor veilige bewaring.

Asjuwelen in Zilver

Voor degenen die de voorkeur geven aan zilver, hebben wij een ruim aanbod aan 925 zilveren assieraden. Elk zilveren sieraad is voorzien van een keurmerk om de kwaliteit en waarde te garanderen.

Gedenksieraden Vervaardigd uit Goud

Onze goud vergulde assieraden zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een prachtige gouden herinnering tegen een betaalbare prijs. Deze sieraden zijn zorgvuldig verguld en vaak gevraagd met gravure.

Asjuweel in de Vorm van een Armband

Naast kettingen bieden we ook asarmbanden aan, met unieke ontwerpen voor zowel dames als heren. Deze armbanden hebben een elegante uitstraling en zijn een populaire keuze.

Onze Missie: Betaalbare en Stijlvolle Gedenksieraden

Wij begonnen met Engraved na zelf geconfronteerd te worden met de hoge prijzen en beperkte keuzes in gedenksieraden. Ons doel is om u stijlvolle en hoogwaardige assieraden aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Al onze sieraden zijn smaakvol ontworpen en vervaardigd, en onze edelsmid garandeert de kwaliteit en biedt de mogelijkheid tot personalisatie.

Eenvoudig Zelf Aan Te Passen

Alle assieraden zijn eenvoudig zelf af te vullen met een bijgeleverde afvulset. Mocht u dit liever niet zelf doen, dan bieden wij de mogelijkheid om het assieraad voor u af te vullen.

Wat Zijn Assieraden?

Assieraden zijn een subtiele en stijlvolle manier om de as van een dierbare te verwerken en dicht bij u te dragen. Met onze gedenksieraden draagt u uw dierbare op een symbolische manier altijd met u mee.

© 2024 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.