parallax background
 

Nieuw: Rouwplaat™ Basic vanaf € 50,00

De nieuwe basic-lijn van Engraved® combineert de klassieke foto-afdruk met de premium kwaliteit van de rouwplaat. Bij de basic rouwplaat wordt - in tegenstelling tot de premium rouwplaten - geen fotobewerking uitgevoerd. De aangeleverde foto wordt vergroot naar het bestelde formaat en full colour geprint op hoogwaardig ontspiegelend transparant acrylaat. Deze basic-lijn wordt geleverd inclusief transparante standaard. Alle genoemde prijzen zijn per plaat, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.


Rouwplaat™ Basic Print

Deze basic rouwplaat in het L-formaat heeft een breedte van 26,7 centimeter en is 40 centimeter hoog. De aangeleverde foto wordt (onbewerkt) passend gemaakt voor het juiste formaat en - net als de premium rouwplaat - volledig fullcolour geprint op ontspiegelend plexiglas.

€ 75,00 per stuk

De basic rouwplaat M heeft een breedte van 20 centimeter en is 30 centimeter hoog. De aangeleverde foto wordt (onbewerkt) passend gemaakt voor het M-formaat en - net als de premium rouwplaat - volledig fullcolour geprint op ontspiegelend plexiglas.

€ 50,00 per stuk

Rouwplaat™ Premium

In onderstaand overzicht vindt u de prijzen van de premium rouwplaat en memorycards aan. Alle genoemde prijzen zijn per plaat, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Uw bestelling wordt gegarandeerd binnen 48 uur geleverd. Voor leveringen binnen 24 uur na aanlevering van de benodigde gegevens en foto(‘s) wordt een ordertoeslag van € 25,00 gehanteerd. Wenst u dezelfde dag nog rouwplaten te ontvangen? Bel dan met 0313 - 76 90 44, we bekijken dan samen de mogelijkheden.


Design

De producten van Engraved® zijn premium producten waarbij onze designers het allerbeste halen uit de aangeleverde foto. Behalve het optimaliseren van de digitaal aangeleverde foto wordt deze professioneel vrijstaand gemaakt voor een optimale weergave van de gravure of plaatsing op een gekozen achtergrond bij de full colour geprinte rouwplaat. Daarnaast wordt de opmaak met de gewenste teksten geheel in lijn met de rouwkaart verzorgd. Een digitale drukproef en - indien nodig - een correctieronde zijn tevens inbegrepen in de startkosten.

Startkosten per design bedragen € 75,00

Rouwplaat™ Premium Gravure

De XL rouwplaat heeft een afmeting van 40 x 60 centimeter en wordt middels laser gegraveerd op zilver, goud of wit acrylaat. De XL komt het beste tot zijn recht op de presentatiestandaard, waarbij aan weerszijden op het plateau ruimte is voor twee kaarsen.

€ 175,00 per stuk

De rouwplaat L heeft een breedte van 26,7 centimeter en is 40 centimeter hoog. De rouwplaat wordt middels laser gegraveerd op zilver, goud of wit acrylaat. Dit formaat komt het beste tot zijn recht op de premium presentatiestandaard die door de uitvaartverzorger ter beschikking wordt gesteld.

€ 125,00 per stuk

De rouwplaat M heeft een breedte van 20 centimeter en is 30 centimeter hoog. De rouwplaat wordt middels laser gegraveerd op zilver, goud of wit acrylaat. Deze versie komt het beste tot zijn recht op de kleine presentatiestandaard die door de uitvaartverzorger ter beschikking wordt gesteld.

€ 75,00 per stuk

Rouwplaat™ Premium Print

De XL rouwplaat heeft een afmeting van 40 x 60 centimeter en wordt volledig fullcolour of zwart-wit geprint op ontspiegelend plexiglas. De XL komt het beste tot zijn recht op de presentatiestandaard, waarbij aan weerszijden op het plateau ruimte is voor twee kaarsen.

€ 100,00 per stuk

De rouwplaat L heeft een breedte van 26,7 centimeter en is 40 centimeter hoog. De rouwplaat wordt volledig fullcolour of zwart-wit geprint op ontspiegelend plexiglas. Dit formaat komt het beste tot zijn recht op de premium presentatiestandaard die door de uitvaartverzorger ter beschikking wordt gesteld.

€ 75,00 per stuk

De rouwplaat M heeft een breedte van 20 centimeter en is 30 centimeter hoog. De rouwplaat wordt (aan de achterzijde) op ontspiegelend plexiglas geprint, waarbij het beeld achter het plexiglas verschijnt. Deze versie komt het beste tot zijn recht op de kleine presentatiestandaard die door de uitvaartverzorger ter beschikking wordt gesteld.

€ 50,00 per stuk

Rouwplaat™ voor rouwboeket/rouwstuk

Een foto in het rouwboeket? Deze verlengde rouwplaat met dubbele steker biedt creatieve mogelijkheden voor de bloemist die zich wil onderscheiden met een hoge kwaliteit foto geïntegreerd in het rouwstuk. De rouwplaat heeft een afmeting van 13,5 x 20 cm en is aan de onderzijde verlengd met twee transparante stekers van 10 cm.

€ 50,00 per stuk

Memorycards

Een persoonlijk aandenken in de vorm van de Engraved® memorycards, de moderne variant van het bidprentje, is bij uitstek geschikt om te presenteren bij het condoleanceregister. De full colour of zwart/wit geprinte PVC herinneringskaartjes op creditcardformaat zijn een handzame en persoonlijke herinnering.

€ 75,00 per set van 40 stuks
parallax background

Engraved® vof

De Marke 3M
6951 KM Dieren
tel. 0313 - 76 90 44
info@engraved.nl

KvK 72373873
BTW nr. NL859088819.B01


Engraved® en rouwplaat™ zijn geregistreerde merknamen van Engraved vof. Het concept van Engraved® is daarnaast gedeponeerd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP).
Bestel direct!