parallax background
 

Presentatiestandaards voor rouwplaat™

De herinnering aan uw dierbare verdient een stijlvolle presentatie. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat de presentatie bij kan dragen aan een passend afscheid ontwikkelde Engraved® een serie exclusieve tijdloze standaards (staand model) voor de rouwplaat™. Voor de Basic lijn en de kleinere uitvoeringen van de Premium lijn (S en M) hebben wij bewust gekozen voor eigen standaards (tafelmodel) van transparant, gerecycled acrylaat (Greencast®), vanzelfsprekend in bijpassend formaat. Deze standaards worden er altijd kosteloos bijgeleverd!


Ten behoeve van de rouwplaat™ Premium L en XL zijn er drie standaards leverbaar. De standaards zijn uitgevoerd uit hoogwaardig geborsteld RVS en hebben een plateau van massief notenhout. Stijlvol in zowel een klassieke als in een moderne ambiance. De hoek waarin de rouwplaat wordt gepresenteerd minimaliseert reflectie. Het plateau van de XL-versie heeft aan beide zijden ruimte voor het plaatsen van kaarsen met een diameter tot ø 80 mm. De kaarsen geven een extra warme uitstraling aan de rouwplaat.

De L-versie heeft een kleiner plateau met een inkeping over de gehele breedte, waarbij de grootte van de rouwplaat mooi in balans is met de standaard. De L-versie is daarnaast ook beschikbaar met een breder plateau waardoor ook hier kaarsen bij kunnen worden geplaatst.

De Engraved® standaards worden door de uitvaartverzorger ter beschikking gesteld.

Enkele voorbeelden van veel voorkomende plaatsen waar de verschillende rouwplaten worden ingezet:

naast de kist
voor rouwplaat XL of L
op de kist
rouwplaat L of M
in rouwboeket
rouwplaat S (met geïntegreerde stekers om stabiel in oasis te plaatsen)
routing
bij de entree van het uitvaartcentrum, crematorium, kerk, begraafplaats of horecagelegenheid voor wordt een logische routing de rouwplaat L geadviseerd
condoleance
rouwplaat L of M wordt veel geplaatst bij het condoleanceregister
collecte
rouwplaat M of S (aangevuld met het logo van het goede doel) geplaatst naast de collectebus
op het graf
de rouwplaat XL, L of M is tevens geschikt als (tijdelijke) grafmarkeerder

Meer weten?

Bel 0313 - 76 90 44 of mail om een afspraak te maken met een van onze adviseurs.
parallax background

Engraved® BV

tel. 0523 - 745 580
info@engraved.nl

KvK 77518500
BTW nr. NL861032883 B01


Engraved® en rouwplaat™ zijn geregistreerde merknamen van Engraved vof. Het concept van Engraved® is daarnaast gedeponeerd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP).
Samenwerken?