parallax background
 

Grafmarkeerders

De grafmarkeerders van Engraved® zijn hoogwaardig, snel geleverd en van topkwaliteit acrylaat met een dikte van 3,2 mm. De grafmarkeerder is bij uitstek geschikt als tijdelijke gedenkplaat. De mogelijkheid van personalisatie met tekst in combinatie met een lasergegraveerde foto is uniek in Nederland. De grafmarkeerder wordt eenvoudig en stevig bevestigd op sterke, lichtgewicht paaltjes met de bijgeleverde UV-bestendige sticker.

Meer weten? Bel dan met 0313 - 76 90 44!Grafmarkeerder Basic

Neutrale en stijlvolle grafmarkeerder, uitgevoerd in wit of zwart acrylaat.

€ 19,95 per stuk excl. BTW

Grafmarkeerder Premium Gravure

De Grafmarkeerder Premium is qua uitvoering hetzelfde als de Basic, maar is behalve de naam, geboorte- en overlijdensdatum ook voorzien van een persoonlijke tekst. De opmaak wordt afgestemd op de opmaak van de rouwkaart.

€ 24,95 per stuk excl. BTW

Grafmarkeerder Premium Foto Gravure

De Grafmarkeerder Premium Foto is een grotere variant van de Premium grafmarkeerder en is leverbaar in wit of zilverkleurig acrylaat. Naast de naam, geboorte- en overlijdensdatum en persoonlijke tekst is er ruimte voor een geoptimaliseerde foto van de overledene. De opmaak wordt afgestemd op de opmaak van de rouwkaart.

€ 74,95 per stuk excl. BTW

Grafmarkeerder Premium Foto Print

De Grafmarkeerder Premium Foto Print is de kleurenversie van de grafmarkeerder. De opmaak wordt afgestemd op de opmaak van de rouwkaart.

€ 74,95 per stuk excl. BTW

Rouwplaat™ als (tijdelijke) grafmarkeerder

De Rouwplaat™ is niet alleen voor of tijdens, maar zeker ook ná de uitvaart inzetbaar. De rouwplaat (L-formaat, 26,7 x 40 cm) wordt middels laser gegraveerd op zilver of wit acrylaat.

€ 149,95 per stuk

Markeerderpaaltjes

Aluminium grafmarkeerderpaaltjes ten behoeve van alle versies grafmarkeerders, voorzien van UV-bestendige, zelfklevende tape voor de montage.

€ 7,50 per stuk excl. BTW
parallax background

Engraved® vof

De Marke 3M
6951 KM Dieren
tel. 0313 - 76 90 44
info@engraved.nl

KvK 72373873
BTW nr. NL859088819.B01


Engraved® en rouwplaat™ zijn geregistreerde merknamen van Engraved vof. Het concept van Engraved® is daarnaast gedeponeerd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP).
Bestel direct!