parallax background
 

Grafmarkeerder voor huisdieren

De grafmarkeerders van Engraved® zijn hoogwaardig, snel geleverd en van topkwaliteit acrylaat. De grafmarkeerder is bij uitstek geschikt als tijdelijke gedenkplaat. De mogelijkheid van personalisatie met tekst in combinatie met een lasergegraveerde foto is uniek in Nederland. De grafmarkeerder wordt eenvoudig en stevig bevestigd op sterke, lichtgewicht paaltjes met de bijgeleverde UV-bestendige sticker.

Meer weten? Bel dan met 0313 - 76 90 44!Grafmarkeerder huisdier lasergravure

Lasergegraveerde grafmarkeerder uit zilver, zwart of wit acrylaat. Op basis van aangeleverde foto en tekst wordt in onze studio een persoonlijke grafmarkeerder ontworpen om op de plek te plaatsen waar het geliefde huisdier is begraven.

€ 89,95 per stuk incl. BTW

Lasergegraveerde grafmarkeerder uit zilver, zwart of wit acrylaat. Op basis van aangeleverde tekst wordt in onze studio een persoonlijke grafmarkeerder opgemaakt om op de plek te plaatsen waar het geliefde huisdier is begraven. Deze basic versie is zonder foto, maar desgewenst kan wel een symbool of icoon van bijvoorbeeld een pootafdruk van een kat of een silhouette van een konijn worden opgenomen in het ontwerp.

€ 24,95 per stuk incl. BTW

Aluminium grafmarkeerderpaaltjes ten behoeve van alle versies grafmarkeerders. Het paaltje is voorzien van UV-bestendige, zelfklevende tape voor een stevige montage.

€ 8,95 per stuk incl. BTW
parallax background

Engraved® vof

De Marke 3M
6951 KM Dieren
tel. 0313 - 76 90 44
info@engraved.nl

KvK 72373873
BTW nr. NL859088819.B01


Engraved® en rouwplaat™ zijn geregistreerde merknamen van Engraved vof. Het concept van Engraved® is daarnaast gedeponeerd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP).
Bestel direct!