Dieren urnen

Veel mensen bouwen met hun dieren een hechte band op. Als een dier dan overlijdt is het logisch dat je als baasje of verzorger op een mooie manier afscheid wilt nemen van het dier en deze wilt blijven herdenken. Om dit mogelijk te maken hebben wij een uitgebreid assortiment aan dieren urnen en rouwartikelen om een overleden dier mee te herdenken.

Honden urnen

Het overlijden van je trouwe viervoeter is een tragische gebeurtenis voor ieder baasje en/of gezin. Gemiddeld leeft een hond tien jaar, een lange periode waarin je samen hebt geleefd met je huisdier. Het is daarom begrijpelijk dat je als baasje een overleden hond wilt te herdenken. Zo bieden wij bijvoorbeeld speciale houten honden urnen, die ook op maat kunnen worden gemaakt (bijvoorbeeld met het eigen hondenras). Of denk aan een foto op houten standaard of een bijzonder assieraad.

Katten urnen

Katten zijn een van de meest voorkomende huisdieren in Nederland en ook een kat wordt vaak begraven of gecremeerd. Diverse urnen in ons assortiment zijn geschikt voor de as van jouw kat, maar we hebben ook kleine mini-urnen waarin je een symbolische hoeveelheid as kunt bewaren. Ontdek ons aanbod katten urnen en kies jouw favoriet.

Urn huisdier

Naast urnen voor honden en katten bieden wij urnen voor alle soorten huisdieren. Zo hebben wij binnen ons assortiment een prachtige paarden urn. Maar in principe zijn alle urnen die we verkopen ook geschikt voor huisdieren. Deze urnen variëren in formaat, materiaal en kleur.

Dieren urn met foto

Naast traditionele urnen voor jouw huisdier, hebben we ook persoonlijke urnen met een foto. Op deze manier kun je een urn combineren met een mooie foto van je overleden (huis)dier. De keuze van de foto laten we helemaal aan jou over.

Engraved – Rouwartikelen

Engraved biedt naast urnen voor dieren nog veel meer rouwartikelen en producten om een overleden dierbare of dier mee te herdenken. Neem een kijkje in ons gehele assortiment en vind een product dat passend is.

Naast onze webshop hebben wij in Nederland een aantal showrooms waar je een groot deel van ons assortiment zelf kunt bekijken. Mocht je niet kunnen vinden waarnaar je op zoek bent? Neem gerust contact met ons op, dan zullen we gezamenlijk op zoek gaan naar een passend alternatief.

Uitgelichte producten

Na het overlijden van een dierbare is het fijn een gedenkplek in huis te creëren. Met deze mooie houten...
Rouwfoto met houten schijf

Rouwfoto met houten schijf

De hondenkop houten urn is met de hand vervaardigd. Het is een eenvoudig vormgegeven urn in de vorm van...
Dieren urnen bestellen Engraved uitvaartartikelen

Hondenkop houten urn

De paardenhoofd houten urn is met de hand vervaardigd. Het is een eenvoudig vormgegeven urn in de vorm van...

Paardenhoofd houten urn

Een keepsake urn van messing in de vorm van een vogel. Er kan een gravure worden geplaatst op de...
Messing keepsake urn

Messing Songbird keepsake wit

Deze verstrooiurn en geeft nabestaanden de mogelijkheid om de as op een ceremoniële, veilige en makkelijke manier te verstrooien....
Biologische bamboe urn

Biologische bamboe Urn – Klein

De tear houten urn is met de hand vervaardigd. Het is een eenvoudig vormgegeven urn in de vorm van...

Tear houten mini-urn

Alle glazen urnen uit de collectie zijn vervaardigd uit het wereldberoemde Boheems kristal. Typerend voor deze Tsjechische kristalsoort is...

Glazen Urn – Bohemian Vogeltje – Groen

Urn is gemaakt uit MDF en voorzien van een eigen, uniek tekening van houtnerven. Via een gleuf aan de...

Houten Urn met foto – Klein – Grenen

Uitvaartproducten Engraved Informatie aanvragen

Heb je een vraag over de producten of diensten van Engraved? Ben je benieuwd naar onze service of wil je graag persoonlijk contact?

Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Persoonlijk contact is voor ons belangrijk, dus stel gerust je vraag.

© 2023 Engraved B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.